Adres

Avileses · Avileses Town House · Nieuwbouw Woningen

€249.000
Ref. NB-71211
  • Bebouwd
    Bebouwd 107m2
  • Plot
    Plot 107m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Avileses · Avileses Town House · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW HUISJES IN AVILESES

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 107m2
Bruikbare: 95m2
Plot: 107m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 14000 Mts.
Privé zwembad
Tuin
Dichtbij busroute
Omheind
Solarium: Ja
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij golfbaan / golfbaan
Dichtbij commercieel centrum
Air Conditioning: Pre-Installatie
Strand: 14000 Meter
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Terras: 52 M2
Bruikbare bouwruimte: 95 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 14000 Mts.


Zone

Avileses

Avileses Murcia

Ontdek Avileses: Een Idylle in Spanje met Casas Palmeras Real Estate

Bent u op zoek naar een charmante plek om te wonen in Spanje? Overweeg dan Avileses, een pittoresk dorp in de regio Murcia. Deze gids biedt u een uitgebreid overzicht van de ligging, het klimaat, de demografische gegevens, de cultuur, de natuur en de levensstijl in Avileses. Ook laten we zien waarom Casas Palmeras Real Estate de ideale partner is voor uw zoektocht naar een woning in dit betoverende dorp.

Ligging van Avileses

Avileses is een schilderachtig dorp gelegen in de regio Murcia, in het zuiden van Spanje. Het ligt op ongeveer 20 kilometer van de kustlijn en is goed bereikbaar via de A-7 snelweg, die het dorp verbindt met de grotere steden in de regio. De strategische ligging van Avileses biedt een perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid, met een scala aan voorzieningen en bezienswaardigheden binnen handbereik.

Klimaat in Avileses

Avileses geniet van een typisch mediterraan klimaat. Dit betekent dat u hier kunt rekenen op warme, droge zomers en milde, vochtige winters. De gemiddelde temperatuur in de zomer ligt rond de 30°C, terwijl het in de winter zelden onder de 10°C komt. Dit klimaat maakt Avileses ideaal voor diegenen die houden van zonnige dagen en een aangename buitenomgeving gedurende het hele jaar.

Demografische Gegevens

Met een bevolking van ongeveer 1.500 inwoners biedt Avileses een vriendelijke en hechte gemeenschap. De bevolking bestaat uit een mix van lokale Spanjaarden en expats, wat bijdraagt aan een multiculturele sfeer. De kleinschaligheid van het dorp zorgt voor een sterke gemeenschapsband en een rustige levensstijl, ver weg van de drukte van grotere steden.

Cultuur in Avileses

Avileses is rijk aan cultuur en traditie. Het dorp viert jaarlijks verschillende lokale festivals, waarbij traditionele muziek, dans en gastronomie centraal staan. Het religieuze erfgoed speelt ook een belangrijke rol, met historische kerken en kapellen die het rijke verleden van het dorp weerspiegelen. Lokale markten en feesten bieden een authentieke Spaanse ervaring en de kans om de lokale cultuur in al zijn facetten te ontdekken.

Natuur en Levensstijl

De omgeving van Avileses is omgeven door een prachtig landschap, met glooiende heuvels, olijf- en amandelboomgaarden en adembenemende uitzichten. Voor natuurliefhebbers zijn er tal van wandel- en fietspaden in de nabijgelegen natuurparken. De rustige levensstijl die Avileses biedt, maakt het ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen manier van leven, weg van de hectiek van de grote steden.

Achtergrondinformatie

Avileses heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de tijd van de Moorse overheersing. Het dorp heeft zijn historische charme weten te behouden, met traditionele architectuur en oude straatjes die uitnodigen tot verkenning. De sterke gemeenschapszin en het behoud van lokale tradities maken Avileses tot een unieke bestemming voor zowel toeristen als toekomstige bewoners.

Wonen in Avileses en Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om in Avileses te wonen, biedt Casas Palmeras Real Estate u de perfecte mogelijkheden om uw droomwoning te vinden. Deze vastgoedexpert is gespecialiseerd in het aanbieden van kwaliteitswoningen in Avileses en de omliggende gebieden. Of u nu op zoek bent naar een charmant huis in het centrum van het dorp of een rustiger gelegen villa met uitzicht op het platteland, Casas Palmeras Real Estate heeft een breed scala aan opties die aan uw wensen voldoen.

Met hun uitgebreide kennis van de lokale markt en hun persoonlijke benadering, zorgt Casas Palmeras Real Estate ervoor dat uw zoektocht naar een woning soepel verloopt. Hun professionele team begeleidt u door het hele proces, van het vinden van de juiste woning tot het afronden van de aankoop, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw nieuwe leven in Avileses.

Avileses biedt een ideale combinatie van natuurlijke schoonheid, een rijke cultuur en een ontspannen levensstijl. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate kunt u uw droomhuis vinden en een nieuw hoofdstuk beginnen in dit prachtige Spaanse dorp.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website