Adres

Los Nietos · Centro Villa · Nieuwbouw Woningen

€359.900
Ref. NB-96803
  • Bebouwd
    Bebouwd 128m2
  • Plot
    Plot 228m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 3
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Los Nietos · Centro Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW HALFVRIJSTAANDE VILLA'S IN LOS NIETOS, LA MANGA MAR MENOR

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Bebouwd: 128m2
Bruikbare: 110m2
Plot: 228m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 100 Mts.
Privé zwembad
Tuin
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
Air Conditioning: Pre-Installatie
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Strand: 100 Meter
Locatie: Kust
Terras: 49 M2
Bruikbare bouwruimte: 110 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 100 Mts.


Zone

Los Nietos

Wonen in Los Nietos Costa Cálida

Ontdek Los Nietos: Uw Ideale Bestemming aan de Costa Cálida

Los Nietos, gelegen aan de prachtige Costa Cálida in de regio Murcia, Spanje, is een verborgen parel die steeds meer populariteit wint onder zowel toeristen als woningzoekers. Dit charmante kustplaatsje biedt een unieke mix van traditionele Spaanse cultuur, serene natuur en een aangenaam mediterraan klimaat. Of u nu op zoek bent naar een tweede woning, een permanente verhuizing overweegt, of simpelweg een ontspannen vakantie wilt doorbrengen, Los Nietos heeft voor ieder wat wils.

Ligging

Los Nietos ligt aan de zuidelijke kant van de Mar Menor, Europa's grootste zoutwaterlagune, op slechts een paar kilometer van het bruisende Cartagena. Dankzij deze ligging geniet u van zowel de rustige wateren van de lagune als de nabijheid van de Middellandse Zee. De nabijheid van de luchthaven van Murcia, op ongeveer 30 minuten rijden, maakt Los Nietos gemakkelijk bereikbaar voor zowel binnenlandse als internationale reizigers.

Klimaat

Een van de grootste aantrekkingskrachten van Los Nietos is het milde en zonnige klimaat. Met meer dan 300 zonnige dagen per jaar en gemiddelde temperaturen die schommelen tussen de 15°C in de winter en 30°C in de zomer, is het hier het hele jaar door aangenaam vertoeven. Dit maakt het een ideale bestemming voor zonaanbidders, watersportliefhebbers en iedereen die de koude wintermaanden wil ontvluchten.

Demografische Gegevens

Los Nietos heeft een kleine, maar diverse bevolking. De lokale bevolking bestaat voornamelijk uit Spanjaarden, maar de afgelopen jaren heeft het stadje een groeiend aantal internationale inwoners aangetrokken, waaronder Britten, Duitsers en Scandinaviërs. Deze mix van culturen geeft Los Nietos een kosmopolitisch, maar toch intiem karakter, waar zowel expats als lokale bewoners zich thuis voelen.

Cultuur

Hoewel Los Nietos een relatief klein dorp is, biedt het een rijke cultuur die diep geworteld is in de Spaanse tradities. Jaarlijks worden er verschillende feesten en evenementen gehouden, waaronder de Semana Santa en lokale feria's. De gastvrijheid van de lokale bevolking, gecombineerd met de traditionele keuken en gezellige tapasbars, zorgt ervoor dat u zich snel thuis voelt in deze gemeenschap.

Natuur en Levensstijl

Los Nietos is omringd door prachtige natuur. De Mar Menor is een paradijs voor watersportliefhebbers, waar u kunt zwemmen, zeilen, windsurfen en kajakken in het kalme, warme water. Daarnaast ligt het natuurpark Calblanque op slechts een korte afstand, waar u kunt genieten van ongerepte stranden, wandelpaden en een diversiteit aan flora en fauna. De levensstijl in Los Nietos is relaxed en draait om genieten van het buitenleven, wat het de perfecte plek maakt om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Achtergrondinformatie

Los Nietos heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Het gebied was oorspronkelijk een vissersdorp en is door de eeuwen heen gegroeid tot een populaire badplaats. Ondanks deze groei heeft Los Nietos zijn authentieke charme behouden, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor diegenen die willen genieten van het echte Spanje.

Wonen in Los Nietos

Wonen in Los Nietos biedt u de mogelijkheid om te genieten van een rustig, maar comfortabel leven. Het dorp beschikt over alle basisvoorzieningen zoals supermarkten, apotheken en scholen, en ligt op korte afstand van grotere steden zoals Cartagena, waar u uitgebreidere diensten en voorzieningen kunt vinden. Of u nu kiest voor een appartement met uitzicht op de Mar Menor of een villa in een rustige woonwijk, in Los Nietos vindt u zeker een woning die aan uw wensen voldoet.

Een Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om een huis te kopen in Los Nietos, dan is Casas Palmeras Real Estate uw ideale partner. Met onze ervaring in de regio en een breed scala aan woningen, van moderne appartementen tot traditionele Spaanse villa's, helpen wij u bij het vinden van uw droomhuis. Ons toegewijde team van lokale experts begeleidt u door het gehele aankoopproces, van de eerste bezichtiging tot de uiteindelijke sleuteloverdracht, zodat u met een gerust hart uw nieuwe leven in Los Nietos kunt beginnen.

Kortom, Los Nietos biedt een unieke combinatie van natuurschoon, cultuur en een ontspannen levensstijl, waardoor het de perfecte plek is om te wonen of te investeren in een vakantiehuis. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate wordt uw droom van een woning aan de Costa Cálida werkelijkheid.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website