Adres

Aguilas · Isla Del Fraile Penthouse · Nieuwbouw Woningen

€646.000
Ref. NB-50596
  • Bebouwd
    Bebouwd 124m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 4
  • Badkamers
    Badkamers 3
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Aguilas · Isla Del Fraile Penthouse · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

DE RUST VAN DE ZEE IN UW HUIS !!!

Kenmerken

Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Bebouwd: 124m2
Bruikbare: 98m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 300 Mts.
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Omheind
Solarium: Ja
Uitzicht: Zee
Tweepersoons Slaapkamers: 4
Terras: 81 M2
Strand: 300 Meter
Locatie: Kust, Landelijk, Urbanisatie
Bruikbare bouwruimte: 98 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 300 Mts.


Zone

Águilas

wonen in Aguilas

Águilas: Uw Droomlocatie aan de Costa Cálida

Águilas, een prachtige kuststad gelegen in de regio Murcia in het zuidoosten van Spanje, is een van de verborgen parels van de Costa Cálida. Met zijn adembenemende stranden, rijke geschiedenis en levendige cultuur is Águilas een ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar een authentieke Spaanse levensstijl. Of u nu een tweede huis zoekt of een permanente verhuizing overweegt, Águilas heeft alles wat u nodig heeft.

Ligging

Águilas ligt aan de zuidwestkust van Murcia, aan de Middellandse Zee. De stad bevindt zich op ongeveer 105 kilometer van de stad Murcia en op 75 kilometer van Cartagena, een van de belangrijkste historische steden in Spanje. Dankzij de nabijheid van de snelweg AP-7 en het treinstation is Águilas goed bereikbaar. Bovendien ligt de stad op slechts anderhalf uur rijden van de internationale luchthaven van Murcia, waardoor u gemakkelijk kunt reizen naar andere delen van Europa.

Klimaat

Het klimaat in Águilas is typisch mediterraan met invloeden van het semi-aride klimaat, wat betekent dat u kunt genieten van warme zomers en milde winters. De temperaturen liggen in de zomer vaak rond de 30°C, terwijl ze in de winter zelden onder de 10°C komen. Met meer dan 300 dagen zon per jaar is Águilas een ideale bestemming voor zonliefhebbers. Dit aangename klimaat maakt het mogelijk om het hele jaar door te genieten van buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en watersporten.

Demografische Gegevens

Águilas heeft een bevolking van ongeveer 35.000 inwoners, wat het een middelgrote stad maakt met een gezellige en gastvrije sfeer. De stad trekt zowel lokale bewoners als buitenlandse inwoners aan, vooral uit het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland. Deze mix van culturen draagt bij aan de levendige sfeer en zorgt ervoor dat er altijd iets te beleven valt.

Cultuur

De cultuur in Águilas is doordrenkt van tradities en geschiedenis. Een van de hoogtepunten van het jaar is het jaarlijkse carnaval van Águilas, dat een van de bekendste en meest spectaculaire carnavals van Spanje is. Dit feest, dat door UNESCO is uitgeroepen tot een evenement van internationaal toeristisch belang, trekt duizenden bezoekers die komen genieten van de kleurrijke optochten, kostuums en muziek.

Daarnaast heeft Águilas een rijke maritieme geschiedenis, wat terug te zien is in het culturele erfgoed van de stad. Het kasteel van San Juan de las Águilas, dat hoog boven de stad uittorent, biedt een prachtig uitzicht over de kust en is een bezoek meer dan waard.

Natuur en Levensstijl

Águilas is gezegend met een indrukwekkende natuurlijke omgeving. De stad heeft meer dan 30 kilometer kustlijn met een afwisseling van gouden zandstranden, kristalhelder water en verborgen baaien. Het beschermde natuurgebied Cuatro Calas is een bijzonder hoogtepunt, waar u kunt genieten van de ongerepte natuur en unieke flora en fauna.

Het leven in Águilas is ontspannen en draait om genieten van de eenvoudige genoegens van het leven, zoals verse visgerechten, markten vol lokale producten, en gezellige terrasjes aan zee. De lokale bevolking staat bekend om hun gastvrijheid, wat het gemakkelijk maakt om u snel thuis te voelen.

Achtergrondinformatie

Águilas heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd, toen het een belangrijke havenstad was. Later, tijdens de Moorse periode, ontwikkelde de stad zich verder als een centrum van handel en visserij. De historische invloed van deze culturen is nog steeds zichtbaar in de architectuur en tradities van de stad. Het kasteel van San Juan de las Águilas, oorspronkelijk gebouwd om de stad te verdedigen tegen piraten, is een van de vele historische bezienswaardigheden die de stad rijk is.

Wonen in en een Huis Kopen in Águilas

Wonen in Águilas biedt u de kans om te genieten van het beste dat de Costa Cálida te bieden heeft. De vastgoedmarkt in Águilas is divers en biedt opties voor elk budget, van charmante appartementen met uitzicht op zee tot luxe villa’s in rustige buitenwijken. De prijzen zijn over het algemeen lager dan in de nabijgelegen regio’s, wat Águilas een aantrekkelijke optie maakt voor wie op zoek is naar een tweede huis of een permanente residentie.

Casas Palmeras Real Estate is een van de meest betrouwbare makelaars in de regio en kan u helpen bij het vinden van uw droomhuis in Águilas. Met onze kennis van de lokale markt en persoonlijke benadering zorgen wij ervoor dat u de beste opties krijgt voorgesteld die passen bij uw wensen en budget.

Conclusie

Águilas combineert een prachtige ligging, een heerlijk klimaat, een rijke cultuur en een ontspannen levensstijl, wat het een ideale plek maakt om te wonen of te investeren in een vakantiehuis. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate vindt u gegarandeerd het perfecte huis in deze zonnige en gastvrije stad aan de Costa Cálida.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website