Adres

Puerto de Mazarron · El Alamillo Bungalow · Nieuwbouw Woningen

€294.700
Ref. NB-98147
  • Bebouwd
    Bebouwd 75m2
  • Plot
    Plot 37m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 2
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Puerto de Mazarron · El Alamillo Bungalow · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW WOONCOMPLEX IN PUERTO MAZARRON

Kenmerken

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bebouwd: 75m2
Bruikbare: 65m2
Plot: 37m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 250 Mts.
Gemeubileerd
Tuin
Gemeenschappelijk zwembad
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Uitzicht: Zee
Dichtbij scholen
Location: Coastal, Urbanisation
Air Conditioning: Pre-Installatie
Tweepersoons Slaapkamers: 2
Terras: 16 M2
Strand: 250 Meter
Bruikbare bouwruimte: 65 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 250 Mts.


Zone

Puerto de Mazarrón

wonen in Puerto de Mazarrón

Puerto de Mazarrón: Ontdek de Betovering van Deze Kustplaats

Puerto de Mazarrón, gelegen in de provincie Murcia aan de Costa Cálida, is een levendige kustplaats met een rijke maritieme geschiedenis en een ontspannen mediterrane sfeer. Deze charmante havenstad biedt een perfecte mix van prachtige stranden, een levendige lokale cultuur en een breed scala aan voorzieningen. Puerto de Mazarrón is een ideale bestemming voor wie op zoek is naar een zonnige omgeving met een rijk historisch erfgoed en moderne faciliteiten.

Ligging en Klimaat: Ideaal voor Zonaanbidders

Puerto de Mazarrón ligt aan de zuidkust van Spanje, ongeveer 60 kilometer ten noorden van de stad Murcia en ongeveer 30 kilometer van de grens met de provincie Alicante. Het dorp ligt aan de voet van de Sierra de la Muela en heeft een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Het klimaat in Puerto de Mazarrón is typisch mediterraan, met warme, droge zomers en milde, regenachtige winters. Gedurende de zomermaanden kunnen de temperaturen oplopen tot tussen de 30 en 35 graden Celsius, terwijl de winters aangenaam mild zijn, met temperaturen tussen de 10 en 20 graden Celsius. Dit milde klimaat maakt Puerto de Mazarrón ideaal voor een breed scala aan buitenactiviteiten en strandbezoeken het hele jaar door.

Demografische Gegevens: Een Diverse Gemeenschap

Puerto de Mazarrón heeft een bevolking van ongeveer 35.000 inwoners, wat bijdraagt aan de dynamische en diverse gemeenschap van de stad. De bevolking bestaat voornamelijk uit Spanjaarden, maar de stad trekt ook een groeiend aantal internationale bewoners en toeristen aan, vooral uit andere Europese landen zoals het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Deze diversiteit zorgt voor een levendige sfeer en een cosmopolitische gemeenschap, waardoor Puerto de Mazarrón een aantrekkelijke bestemming is voor zowel tijdelijke bezoekers als permanente bewoners.

Cultuur en Tradities: Maritieme Geschiedenis en Lokale Evenementen

Puerto de Mazarrón heeft een rijke maritieme geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Deze geschiedenis is nog steeds zichtbaar in de historische gebouwen en monumenten in de stad. De lokale cultuur wordt gevierd met verschillende evenementen en festivals, zoals de jaarlijkse "Fiestas de la Virgen del Carmen", die de patroness van de vissers vieren met kleurrijke parades, traditionele muziek en gastronomische specialiteiten. Deze feesten brengen de gemeenschap samen en benadrukken de sterke culturele tradities van Puerto de Mazarrón.

Natuur en Levensstijl: Stranden en Buitenactiviteiten

De natuurlijke schoonheid van Puerto de Mazarrón is een van de belangrijkste aantrekkingskrachten van de stad. Het gebied staat bekend om zijn prachtige stranden met fijn zand en helder water, perfect voor zwemmen, zonnebaden en watersporten. Daarnaast zijn er diverse natuurgebieden en beschermde kustlijngebieden rondom de stad die mogelijkheden bieden voor wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten. De levensstijl in Puerto de Mazarrón is ontspannen en gericht op genieten van de zee en het buitenleven, met een sterke focus op recreatie en welzijn.

Achtergrondinformatie en Geschiedenis

Puerto de Mazarrón heeft zich ontwikkeld van een kleine vissershaven tot een bloeiende kustplaats met moderne voorzieningen en een toeristische aantrekkingskracht. De stad heeft zijn historische charme weten te behouden, terwijl het zich heeft aangepast aan de behoeften van een groeiend aantal bezoekers en bewoners. Deze combinatie van historische schoonheid en moderne ontwikkeling maakt Puerto de Mazarrón een aantrekkelijke bestemming voor zowel toeristen als bewoners.

Wonen en een Woning Kopen in Puerto de Mazarrón met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om naar Puerto de Mazarrón te verhuizen, biedt Casas Palmeras Real Estate een breed scala aan woningen die passen bij uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een appartement met uitzicht op zee, een villa dicht bij het strand of een gezellig huis in een rustige omgeving, Casas Palmeras Real Estate helpt u graag bij het vinden van uw ideale woning. Wonen in Puerto de Mazarrón betekent genieten van een comfortabele levensstijl in een prachtige kustplaats met een aangenaam klimaat en uitstekende voorzieningen.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website