Adres

Santiago de la Ribera · San Blas Villa · Nieuwbouw Woningen

€452.900
Ref. NB-80232
  • Bebouwd
    Bebouwd 107m2
  • Plot
    Plot 314m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Santiago de la Ribera · San Blas Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW HALFVRIJSTAANDE VILLA'S IN SANTIAGO DE LA RIBERA

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 107m2
Bruikbare: 95m2
Plot: 314m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 800 Mts.
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij golfbaan / golfbaan
Dichtbij scholen
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Locatie: Kust
Terras: 26 M2
Strand: 800 Meter
Bruikbare bouwruimte: 95 M2
Privé zwembad
Tuin
Omheind

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 800 Mts.


Zone

Santiago de la Ribera

wonen in Santiago de la Ribera

Santiago de la Ribera: Een Parel aan de Costa Cálida

Santiago de la Ribera, gelegen aan de schilderachtige Mar Menor in de regio Murcia, is een charmant kustplaatsje dat geliefd is bij zowel toeristen als permanente bewoners. Met zijn prachtige stranden, rijke cultuur en ontspannen levensstijl biedt Santiago de la Ribera alles wat u zoekt in een mediterrane bestemming.

Ligging en Klimaat: Ideale Bestemming aan de Mar Menor

Santiago de la Ribera ligt aan de westelijke oever van de Mar Menor, een van de grootste zoutwaterlagunes in Europa. De stad is gemakkelijk bereikbaar, op slechts 30 minuten rijden van Murcia en in de buurt van de internationale luchthaven van Murcia. Het mediterrane klimaat zorgt voor warme, zonnige zomers en milde winters, met meer dan 300 zonnige dagen per jaar. Dit maakt het de perfecte bestemming voor wie houdt van een zonnige, ontspannen levensstijl aan zee.

Demografische Gegevens: Een Levendige Gemeenschap

Santiago de la Ribera heeft een bevolking van ongeveer 12.000 inwoners, een aantal dat in de zomermaanden aanzienlijk toeneemt door de toestroom van toeristen. De gemeenschap bestaat voornamelijk uit Spaanse inwoners, maar er is ook een groeiende aanwezigheid van internationale bewoners, vooral uit Noord-Europa. Deze mix van culturen draagt bij aan de dynamische en gastvrije sfeer van het stadje.

Cultuur en Tradities: Lokale Festiviteiten en Maritieme Geschiedenis

De cultuur in Santiago de la Ribera is nauw verbonden met de zee. Het stadje staat bekend om zijn maritieme tradities, die gevierd worden tijdens festivals zoals de "Fiestas de Santiago," ter ere van de patroonheilige. Tijdens deze feestelijkheden kunt u genieten van processies, muziek, dans en lokale gastronomie. Ook de visserij speelt nog steeds een belangrijke rol in de lokale economie, wat te zien is aan de vismarkten en de haven.

Natuur en Levensstijl: Ontspanning en Actief Leven aan de Kust

Santiago de la Ribera biedt een prachtige natuurlijke omgeving met lange zandstranden en kristalhelder water. De Mar Menor is ideaal voor watersporten zoals kajakken, windsurfen en zeilen. Voor liefhebbers van wandelen en fietsen zijn er tal van routes langs de kust en door de nabijgelegen natuurgebieden. De levensstijl hier is ontspannen en gericht op het genieten van het buitenleven en de zee, met een breed scala aan recreatieve activiteiten voor alle leeftijden.

Achtergrondinformatie en Geschiedenis

Oorspronkelijk gesticht als een klein vissersdorp, heeft Santiago de la Ribera zich ontwikkeld tot een populaire toeristische bestemming zonder zijn authentieke charme te verliezen. De stad heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 19e eeuw, toen het werd gesticht door de Orde van Sint Jacob. Vandaag de dag combineert Santiago de la Ribera zijn historische erfgoed met moderne voorzieningen, waardoor het een aantrekkelijke plek is om te wonen en te bezoeken.

Wonen en een Woning Kopen in Santiago de la Ribera met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om een woning te kopen in Santiago de la Ribera, staat Casas Palmeras Real Estate voor u klaar om u te helpen. We bieden een breed scala aan onroerend goed, van moderne appartementen met uitzicht op zee tot ruime villa's in rustige woonwijken. Met onze deskundige begeleiding vindt u ongetwijfeld de woning die perfect aansluit bij uw wensen en levensstijl. Wonen in Santiago de la Ribera betekent genieten van een vredig leven aan de kust, met alle voordelen van een goed ontwikkelde gemeenschap en het comfort van moderne faciliteiten.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website