Adres

Gran Alacant · Gran Alacant Appartement · Nieuwbouw Woningen

€320.000
Ref. NB-74664
  • Bebouwd
    Bebouwd 88m2
  • Plot
    Plot 64m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Gran Alacant · Gran Alacant Appartement · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW APPARTEMENTEN IN GRAN ALACANT

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 88m2
Bruikbare: 78m2
Plot: 64m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 800 Mts.
Tuin
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij scholen
Dichtbij Kinderparken
Dichtbij commercieel centrum
Location: Coastal, Urbanisation
Air Conditioning: Pre-Installatie
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Strand: 800 Meter
Terras: 12 M2
Bruikbare bouwruimte: 78 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 800 Mts.



Zone

Gran Alacant

wonen in Gran Alacant

Gran Alacant: Uw Droomlocatie aan de Costa Blanca

Gran Alacant, gelegen aan de prachtige Costa Blanca in Spanje, is een dynamische woonwijk die behoort tot de gemeente Santa Pola in de provincie Alicante. Deze aantrekkelijke locatie bevindt zich op een heuvel met uitzicht op de Middellandse Zee, en ligt op slechts 15 minuten rijden van de internationale luchthaven van Alicante. Dankzij de uitstekende ligging biedt Gran Alacant bewoners en bezoekers een ideale mix van natuurlijke schoonheid, moderne voorzieningen en een ontspannen levensstijl.

Klimaat: Zonovergoten en Mediterraan

Gran Alacant heeft een typisch mediterraan klimaat, wat betekent dat u hier kunt genieten van lange, hete zomers en milde, aangename winters. Met meer dan 320 zonnige dagen per jaar is dit de perfecte bestemming voor zonliefhebbers. De zomertemperaturen variëren van 25 tot 35 graden Celsius, terwijl de wintermaanden zelden onder de 10 graden dalen. Dit milde en stabiele klimaat maakt Gran Alacant een ideale plek om het hele jaar door buiten te leven en te recreëren.

Demografische gegevens: Een Diverse en Internationale Gemeenschap

Gran Alacant heeft een diverse en groeiende bevolking, die bestaat uit zowel Spaanse inwoners als een grote internationale gemeenschap. Er wonen ongeveer 12.000 mensen, waarvan een aanzienlijk aantal expats uit landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, en Duitsland. Deze culturele diversiteit zorgt voor een levendige gemeenschap waar verschillende tradities en levensstijlen samenkomen, wat Gran Alacant een kosmopolitische sfeer geeft.

Cultuur en Activiteiten: Een Levendige Levensstijl

Hoewel Gran Alacant een moderne woonwijk is, biedt het volop mogelijkheden om deel te nemen aan culturele en sociale activiteiten. In de nabijgelegen stad Santa Pola en in Alicante vindt u musea, theaters en historische bezienswaardigheden. Daarnaast zijn er in Gran Alacant zelf talloze restaurants, bars, en winkels die bijdragen aan een bruisend sociaal leven. De wijk organiseert ook regelmatig markten en festivals, waar zowel lokale producten als internationale delicatessen worden aangeboden.

Natuur en Buitenleven: Strand en Bergen op Een Steenworp Afstand

Gran Alacant ligt te midden van prachtige natuurlijke landschappen. De nabijgelegen stranden van Carabassi zijn beroemd om hun gouden zand en heldere wateren, ideaal voor zonnebaden en watersporten. Voor degenen die van wandelen en fietsen houden, zijn de nabijgelegen Sierra de Santa Pola en het natuurpark Clot de Galvany perfecte plekken om te verkennen. De mix van kustlijn en bergen biedt een scala aan recreatiemogelijkheden voor natuurliefhebbers.

Achtergrondinformatie en Geschiedenis

Hoewel Gran Alacant een relatief moderne ontwikkeling is, maakt het deel uit van een regio met een rijke geschiedenis. De nabijgelegen stad Santa Pola heeft een verleden dat teruggaat tot de Romeinse tijd en staat bekend om zijn historische vuurtoren en kasteel. Gran Alacant zelf is in de afgelopen decennia gegroeid tot een geliefde woonlocatie, mede dankzij de aantrekkelijke ligging en de moderne voorzieningen die het biedt.

Wonen in Gran Alacant: Een Comfortabele en Ontspannen Levensstijl

Gran Alacant biedt een breed scala aan woningtypes, van moderne appartementen met zeezicht tot ruime villa's met privétuinen. De vastgoedmarkt hier is aantrekkelijk, met woningen die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden. De gemeenschap is gastvrij en er zijn tal van sociale clubs en sportfaciliteiten waar u gemakkelijk nieuwe mensen kunt ontmoeten. Wonen in Gran Alacant betekent genieten van een ontspannen levensstijl met de voordelen van een moderne infrastructuur en de nabijheid van de natuur.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website