Adres

Benissa · Racó Del Galeno Villa · Nieuwbouw Woningen

€2.600.000
Ref. NB-11512
  • Bebouwd
    Bebouwd 569m2
  • Plot
    Plot 1.540m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 4
  • Badkamers
    Badkamers 4
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Benissa · Racó Del Galeno Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW LUXE VILLA IN BENNISA

Kenmerken

Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Bebouwd: 569m2
Bruikbare: 487m2
Plot: 1.540m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 2500 Mts.
Privé zwembad
Tuin
BBQ
Lift
Omheind
Dichtbij golfbaan / golfbaan
Uitzicht: Zee
Dichtbij scholen
Tweepersoons Slaapkamers: 4
Air Conditioning: Pre-Installatie
Onderbouw / Kelder
Aantal parkeerplaatsen: 2
Locatie: Kust, Bergen
Dubbele garage
Strand: 2500 Meter
Terras: 150 M2
Bruikbare bouwruimte: 487 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 2500 Mts.



Zone

Benissa

Wonen in Benissa Costa Blanca

Benissa: Een Betoverende Parel aan de Costa Blanca

Benissa is een pittoresk stadje aan de Costa Blanca in Spanje, gelegen tussen de bruisende steden Alicante en Valencia. Het ligt op slechts enkele kilometers van de Middellandse Zee en biedt een prachtig uitzicht op de bergen en de zee. Dankzij de strategische ligging van Benissa bent u binnen handbereik van de populaire badplaatsen Calpe en Moraira, terwijl u tegelijkertijd kunt genieten van de rust en authenticiteit van een traditioneel Spaans dorp.

Klimaat

Het klimaat in Benissa is typisch mediterraan, met milde winters en warme, droge zomers. Dit maakt het een ideale plek om het hele jaar door te wonen of te bezoeken. De zomertemperaturen bereiken vaak 30 graden Celsius, terwijl de wintertemperaturen zelden onder de 10 graden komen. Met meer dan 300 dagen zon per jaar biedt Benissa u de perfecte omstandigheden om te genieten van buitenactiviteiten en de prachtige natuur die de omgeving te bieden heeft.

Demografische Gegevens

Benissa heeft een bevolking van ongeveer 11.000 inwoners, waarvan een aanzienlijk deel expats zijn. Het dorp heeft een charmante mix van lokale bewoners en internationale inwoners, wat zorgt voor een levendige en diverse gemeenschap. Ondanks de groei van het aantal buitenlandse inwoners heeft Benissa zijn traditionele Spaanse charme behouden, wat het aantrekkelijk maakt voor zowel toeristen als mensen die op zoek zijn naar een permanente verblijfplaats in Spanje.

Cultuur

Benissa heeft een rijke culturele achtergrond die tot uiting komt in de vele festivals en traditionele feesten die hier jaarlijks plaatsvinden. Een van de meest bekende evenementen is de Fiestas de la Puríssima Xiqueta, het belangrijkste feest van het jaar dat eind april wordt gevierd. Tijdens deze festiviteiten kunt u genieten van processies, muziek, dans en lokale gastronomie. Ook zijn er tal van historische bezienswaardigheden in Benissa, zoals de oude binnenstad met zijn smalle straatjes, de gotische kerk Iglesia de la Puríssima Xiqueta, en diverse traditionele herenhuizen die u terugvoeren naar vervlogen tijden.

Natuur en Levensstijl

De natuur rondom Benissa is adembenemend. U vindt hier prachtige zandstranden, afgelegen baaien en indrukwekkende kliffen. De wandelpaden langs de kust, zoals de Paseo Ecológico de Benissa, bieden spectaculaire uitzichten over de Middellandse Zee. Bovendien is het gebied rijk aan wijngaarden, amandelboomgaarden en olijfgaarden, wat bijdraagt aan de authentieke en landelijke sfeer van Benissa. De levensstijl in Benissa is ontspannen en gericht op genieten van het goede leven, met een focus op buitenactiviteiten, lokale gastronomie en een sterke gemeenschap.

Achtergrondinformatie

Benissa is een van de oudste dorpen aan de Costa Blanca, met een geschiedenis die teruggaat tot de tijd van de Iberiërs. Door de eeuwen heen is Benissa beïnvloed door verschillende culturen, waaronder de Romeinen en de Moren, wat heeft bijgedragen aan de unieke mix van architectuur en tradities die u vandaag de dag kunt ervaren. De economische activiteiten in Benissa zijn traditioneel gebaseerd op landbouw, maar de laatste decennia is het toerisme sterk gegroeid, mede dankzij de prachtige natuurlijke omgeving en het aangename klimaat.

Wonen in Benissa en een Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een huis in Benissa? Dan biedt Casas Palmeras Real Estate u de ideale oplossing. Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de lokale markt, helpt Casas Palmeras Real Estate u bij het vinden van uw droomhuis in Benissa. Of u nu op zoek bent naar een traditionele finca op het platteland, een modern appartement in het centrum, of een luxe villa met uitzicht op zee, Casas Palmeras Real Estate heeft een breed scala aan eigendommen om aan uw wensen te voldoen.

Bij Casas Palmeras Real Estate begrijpen we dat het kopen van een huis in Spanje een belangrijke stap is. Daarom bieden wij u persoonlijke begeleiding gedurende het hele aankoopproces, van de eerste bezichtiging tot aan de overdracht bij de notaris. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat uw aankoopproces soepel en zonder zorgen verloopt.

Conclusie

Benissa is een prachtige plek om te wonen, met een unieke combinatie van cultuur, natuur en een ontspannen levensstijl. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis of een permanente verblijfplaats, met de hulp van Casas Palmeras Real Estate vindt u ongetwijfeld het perfecte huis in deze idyllische omgeving. Laat ons u helpen bij het realiseren van uw Spaanse droom in Benissa!

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website