Adres

Els Poblets · Marina Alta Villa · Nieuwbouw Woningen

€455.000
Ref. NB-99271
  • Bebouwd
    Bebouwd 98m2
  • Plot
    Plot 381m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2

Els Poblets · Marina Alta Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW VILLA'S IN ELS POBLETS

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 98m2
Bruikbare: 83m2
Plot: 381m2
Afstand naar het strand: 1600 Mts.
Tuin
Dichtbij busroute
Terras: 83 M2
Solarium: Ja
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
Air Conditioning: Pre-Installatie
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Locatie: Kust
Strand: 1600 Meter
Bruikbare bouwruimte: 83 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 1600 Mts.



Zone

Els Poblets

wonen in Els Poblets

Els Poblets, Spanje: Een Betoverend Dorp aan de Costa Blanca

Els Poblets is een pittoresk dorpje gelegen aan de Costa Blanca, in de provincie Alicante, Spanje. Met zijn charmante omgeving, rijke geschiedenis en ontspannen levensstijl is Els Poblets een aantrekkelijke bestemming voor zowel permanente bewoners als vakantiegasten. Casas Palmeras Real Estate helpt u graag bij het vinden van uw ideale woning in dit schitterende dorp.

Ligging

Els Poblets ligt aan de kust van de Costa Blanca, ongeveer 10 kilometer ten zuiden van de stad Denia en op een paar kilometer van de Middellandse Zee. Het dorp is gemakkelijk bereikbaar via de N-332 en de AP-7 snelweg, en de nabijgelegen luchthaven van Alicante ligt op ongeveer een uur rijden. Deze gunstige ligging maakt Els Poblets een ideale plek voor wie wil genieten van zowel de rust van een klein dorp als de nabijheid van een grotere stad en de kust.

Klimaat

Els Poblets heeft een mediterraan klimaat met warme, droge zomers en milde, natte winters. In de zomer stijgt de temperatuur vaak tot boven de 30°C, terwijl de winters doorgaans zacht zijn, met temperaturen die zelden onder de 10°C dalen. De regio geniet van meer dan 300 zonnige dagen per jaar, wat bijdraagt aan een aangenaam buitenleven en vele mogelijkheden om van het milde weer te genieten.

Demografische Gegevens

Els Poblets heeft een bevolking van ongeveer 3.000 inwoners, bestaande uit een mix van lokale Spanjaarden en internationale bewoners, vooral uit Noord-Europa. Het dorp heeft zijn authentieke Spaanse charme behouden en trekt expats aan die op zoek zijn naar een rustige levensstijl met de voordelen van een kleine gemeenschap.

Cultuur

Els Poblets is rijk aan lokale cultuur en tradities. Het dorp organiseert regelmatig feesten en evenementen, waaronder traditionele Spaanse festivals en markten. Een van de hoogtepunten is het jaarlijkse Fiesta de Moros y Cristianos, dat de historische strijd tussen Moren en Christenen herdenkt. Daarnaast kunt u genieten van lokale gerechten en specialiteiten in de vele gezellige restaurants en tapasbars die Els Poblets rijk is.

Natuur en Levensstijl

Els Poblets biedt een prachtige natuurlijke omgeving met groene heuvels, sinaasappelboomgaarden en een rustige kustlijn. De nabijheid van de stranden van de Costa Blanca biedt volop mogelijkheden voor watersporten, zonnen en ontspannen. De levensstijl in Els Poblets is ontspannen en gezellig, met een sterke nadruk op buitenshuis leven en genieten van de natuur. De vele wandel- en fietspaden in de omgeving maken het een ideale plek voor liefhebbers van buitenactiviteiten.

Achtergrondinformatie

Els Poblets heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Moorse tijd. De traditionele architectuur en het karakter van het dorp weerspiegelen deze lange geschiedenis. Oorspronkelijk een klein agrarisch dorp, heeft Els Poblets zich ontwikkeld tot een populaire bestemming voor zowel vakantiegangers als permanente bewoners, terwijl het zijn historische charme heeft weten te behouden.

Wonen in en een Huis Kopen in Els Poblets

Els Poblets biedt een breed scala aan vastgoedopties, van traditionele Spaanse finca's tot moderne villa’s en appartementen. De vastgoedmarkt is relatief betaalbaar in vergelijking met nabijgelegen grotere steden, wat het een aantrekkelijke keuze maakt voor degenen die een tweede huis of een permanente woning zoeken. Casas Palmeras Real Estate is uw ideale partner bij het vinden van de perfecte woning in Els Poblets. Ons team van lokale experts helpt u graag bij elke stap van het aankoopproces, van het vinden van de juiste woning tot het afronden van de aankoop.

Conclusie

Els Poblets is een betoverend dorp aan de Costa Blanca, met zijn prachtige natuurlijke omgeving, rijke cultuur en ontspannen levensstijl. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis of een permanente woning, Els Poblets biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en aangenaam leven. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate kunt u eenvoudig de perfecte woning vinden en genieten van alles wat dit charmante dorp te bieden heeft.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website