Adres

El Verger · Zona De La Playa Penthouse · Nieuwbouw Woningen

€385.000
Ref. NB-75693
  • Bebouwd
    Bebouwd 80m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 2
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

El Verger · Zona De La Playa Penthouse · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW WONINGEN IN EL VERGEL

Kenmerken

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bebouwd: 80m2
Bruikbare: 68m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 700 Mts.
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Omheind
Solarium: Ja
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij scholen
Dichtbij Kinderparken
Dichtbij commercieel centrum
Location: Coastal, Urbanisation
Airconditioning: Ja
Tweepersoons Slaapkamers: 2
Fitnessruimte
Terras: 82 M2
Strand: 700 Meter
Bruikbare bouwruimte: 68 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 700 Mts.


Zone

El Verger

wonen in El Verger

El Verger, Spanje: Een Verborgen Parel aan de Costa Blanca

El Verger is een charmant dorpje gelegen aan de Costa Blanca, in de provincie Alicante. Ondanks zijn kleine omvang biedt El Verger een rijke geschiedenis, prachtige natuur en een ontspannen levensstijl, perfect voor wie op zoek is naar een rustige plek om te wonen of te investeren in onroerend goed. Casas Palmeras Real Estate staat klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale woning in El Verger.

Ligging

El Verger ligt op slechts een paar kilometer van de Middellandse Zee en grenst aan populaire kustplaatsen zoals Denia en Els Poblets. Het dorp is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg AP-7 en ligt ongeveer 100 kilometer ten zuiden van Valencia en 90 kilometer ten noorden van Alicante. Deze centrale ligging maakt El Verger een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de Costa Blanca en de omliggende regio.

Klimaat

Het klimaat in El Verger is typisch mediterraan, met warme zomers en milde winters. De zomertemperaturen liggen meestal tussen de 25°C en 30°C, terwijl de winters mild zijn, met temperaturen die zelden onder de 10°C dalen. Met meer dan 300 zonnige dagen per jaar biedt El Verger een aangename omgeving voor wie het hele jaar door van een mild klimaat wil genieten.

Demografische Gegevens

El Verger heeft een bevolking van ongeveer 5.000 inwoners, een mix van lokale Spanjaarden en internationale bewoners, voornamelijk uit Noord-Europa. Het dorp heeft zijn traditionele Spaanse karakter behouden, ondanks de toename van expats die zich aangetrokken voelen tot de rustige omgeving en het authentieke dorpse leven.

Cultuur

El Verger is rijk aan culturele tradities en evenementen. Het dorp staat bekend om zijn levendige festiviteiten, zoals de jaarlijkse feesten ter ere van de patroonheilige, San Roque, en de populaire Moros y Cristianos, die de historische strijd tussen de Moren en Christenen herdenken. Bezoekers kunnen ook genieten van lokale gerechten in de vele restaurants en tapasbars, waar traditionele Spaanse gerechten worden geserveerd, zoals paella en verse zeevruchten.

Natuur en Levensstijl

El Verger wordt omgeven door een prachtig landschap van sinaasappelboomgaarden, wijngaarden en bergen, wat bijdraagt aan de rustige sfeer van het dorp. De nabijheid van de stranden van de Costa Blanca maakt het een perfecte plek voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en watersporten. De ontspannen levensstijl en de natuurlijke schoonheid van de omgeving maken El Verger tot een aantrekkelijke woonplaats voor mensen die willen ontsnappen aan de drukte van het stadsleven.

Achtergrondinformatie

El Verger heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Moorse periode, wat te zien is aan de architectuur en de lay-out van het dorp. Oorspronkelijk een landbouwdorp, heeft El Verger zijn wortels behouden terwijl het zich heeft aangepast aan moderne tijden. De historische kern van het dorp is goed bewaard gebleven, met smalle straatjes, oude kerken en traditionele huizen die een venster bieden naar het verleden.

Wonen in en een Huis Kopen in El Verger

El Verger biedt een breed scala aan onroerend goed, van traditionele Spaanse fincas tot moderne villa’s en appartementen. De vastgoedmarkt in El Verger is relatief betaalbaar in vergelijking met nabijgelegen kustplaatsen, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor zowel investeerders als mensen die een permanente woning zoeken. Of u nu op zoek bent naar een vakantiewoning of een plek om u definitief te vestigen, El Verger biedt een rustige en authentieke omgeving met alle moderne gemakken.

Casas Palmeras Real Estate is uw partner bij het vinden van de perfecte woning in El Verger. Ons team van lokale experts kent de markt door en door en staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het aankoopproces, van het zoeken naar de juiste woning tot het afronden van de transactie.

Conclusie

El Verger is een verborgen parel aan de Costa Blanca, met zijn rijke cultuur, prachtige natuur en ontspannen levensstijl. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate kunt u eenvoudig de perfecte woning vinden in dit charmante dorp. Begin vandaag nog met het verkennen van uw opties en ontdek waarom El Verger de ideale plek kan zijn om uw nieuwe thuis te worden.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website