Adres

Dolores · 03150 Quad House · Nieuwbouw Woningen

€375.000
Ref. NB-84558
  • Bebouwd
    Bebouwd 152m2
  • Plot
    Plot 174m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 3
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Dolores · 03150 Quad House · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW APPARTEMENTEN IN DOLORES

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Bebouwd: 152m2
Bruikbare: 121m2
Plot: 174m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 12000 Mts.
Air Conditioning: Pre-Installatie
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Terras: 40 M2
Strand: 12000 Meter
Bruikbare bouwruimte: 121 M2
Privé zwembad
Tuin
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
Location: Coastal, Urbanisation

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 12000 Mts.


Zone

Dolores

wonen in Dolores

Dolores, Spanje: Uw Toegangspoort tot Rust en Authentieke Spaanse Cultuur

Dolores, een charmant stadje in de provincie Alicante, Spanje, is een bestemming waar rust en traditionele Spaanse cultuur samenkomen. Gelegen in het hart van de Vega Baja, biedt Dolores een vredige omgeving, prachtige natuur, en een rijke culturele erfenis. Dit alles maakt het een aantrekkelijke plek voor diegenen die op zoek zijn naar een authentieke Spaanse levensstijl. Casas Palmeras Real Estate helpt u graag bij het vinden van uw ideale woning in Dolores.

Ligging

Dolores ligt in de zuidelijke regio van de provincie Alicante, in de vruchtbare vlaktes van de Vega Baja, ongeveer 15 kilometer van de prachtige stranden van de Costa Blanca. Het stadje is goed bereikbaar via de snelweg AP-7, die verbindingen biedt naar grotere steden zoals Alicante, Elche en Murcia. De nabijheid van de kust betekent dat u kunt genieten van de rust van het binnenland, terwijl u toch binnen handbereik bent van de levendige kustplaatsen.

Klimaat

Het klimaat in Dolores is mediterraan, met warme zomers en milde winters. De temperaturen in de zomer kunnen oplopen tot 30°C of meer, terwijl de winters aangenaam blijven met gemiddelde temperaturen rond de 15°C. Met meer dan 300 zonnige dagen per jaar is Dolores een ideale plek voor diegenen die willen genieten van een zonnig en aangenaam klimaat het hele jaar door.

Demografische Gegevens

Dolores heeft een bevolking van ongeveer 7.000 inwoners, bestaande uit zowel lokale Spaanse bewoners als een groeiende gemeenschap van internationale inwoners. Veel mensen worden aangetrokken door de vredige sfeer en de mogelijkheid om deel uit te maken van een hechte gemeenschap. Ondanks de bescheiden omvang biedt Dolores een volledig scala aan voorzieningen, van winkels en restaurants tot scholen en gezondheidszorg.

Cultuur

Dolores staat bekend om zijn levendige culturele leven en sterke tradities. Het hele jaar door worden er verschillende feesten en evenementen georganiseerd, waarbij de Semana Santa (Heilige Week) en de jaarlijkse Feria de Agosto (Augustus Fair) bijzonder populair zijn. Deze evenementen zijn doordrenkt van traditie en bieden een geweldige gelegenheid om de lokale cultuur te ervaren. Het stadje heeft ook verschillende historische kerken en gebouwen die een bezoek waard zijn.

Natuur en Levensstijl

Dolores is omgeven door een landschap van vruchtbare akkers en sinaasappelboomgaarden, wat bijdraagt aan de serene sfeer van het stadje. De omgeving biedt tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten, zoals wandelen, fietsen en paardrijden. De nabijheid van de natuur, gecombineerd met de rustige, landelijke sfeer, maakt Dolores tot een ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen levensstijl weg van de drukte van de grote steden.

Achtergrondinformatie

Dolores werd gesticht in de 18e eeuw en heeft sindsdien zijn traditionele charme weten te behouden. Het stadje heeft een rijke agrarische geschiedenis, en de landbouw blijft een belangrijke rol spelen in de lokale economie. De naam 'Dolores' komt van de Maagd Maria, en de kerk in het centrum van de stad is gewijd aan Onze-Lieve-Vrouw van de Smarten, een belangrijke figuur in de katholieke traditie.

Wonen in en een Huis Kopen in Dolores

Wonen in Dolores biedt een unieke kans om te genieten van een rustige, landelijke omgeving met de voordelen van een goed voorziene stad. De vastgoedmarkt in Dolores is gevarieerd, met een breed scala aan woningen, variërend van traditionele Spaanse finca’s tot moderne villa's. De prijzen zijn over het algemeen betaalbaar, wat Dolores een aantrekkelijke optie maakt voor zowel jonge gezinnen als gepensioneerden.

Casas Palmeras Real Estate staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte woning in Dolores. Ons team van lokale experts heeft uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en kan u begeleiden bij elke stap van het aankoopproces, zodat u met vertrouwen uw nieuwe huis kunt betrekken.

Conclusie

Dolores, met zijn rijke cultuur, prachtige natuur en ontspannen levensstijl, is een verborgen parel in de provincie Alicante. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate kunt u eenvoudig de perfecte woning vinden in deze charmante stad. Begin vandaag nog met het verkennen van uw opties en ontdek waarom Dolores de ideale plek kan zijn om uw nieuwe thuis te worden.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website