Adres

Los Belones · Centro Town House · Nieuwbouw Woningen

€295.000
Ref. NB-65837
  • Bebouwd
    Bebouwd 109m2
  • Plot
    Plot 135m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 4
  • Badkamers
    Badkamers 3
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Los Belones · Centro Town House · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUWPROJECT IN LOS BELONES, LA MANGA MAR MENOR

Kenmerken

Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Bebouwd: 109m2
Bruikbare: 95m2
Plot: 135m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 3000 Mts.
Privé zwembad
Tuin
Omheind
Solarium: Ja
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
Tweepersoons Slaapkamers: 4
Air Conditioning: Pre-Installatie
Locatie: Kust
Strand: 3000 Meter
Terras: 72 M2
Bruikbare bouwruimte: 95 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 3000 Mts.


Zone

Los Belones

Wonen in Los Belones

Ontdek Los Belones: Een Betoverende Bestemming aan de Costa Calida

Los Belones is een charmant dorpje gelegen in de regio Murcia, aan de zonnige Costa Calida in Spanje. Dit pittoreske plaatsje biedt een ideale mix van rustige levensstijl, rijke cultuur en prachtige natuurlijke omgeving. Als u overweegt om te verhuizen naar deze betoverende regio of een tweede huis aan te schaffen, biedt Casas Palmeras Real Estate u de perfecte mogelijkheden om uw droomwoning in Los Belones te vinden.

Ligging

Los Belones ligt op slechts enkele kilometers van de kustlijn, in de provincie Murcia, tussen de stad Cartagena en het natuurpark Calblanque. Dankzij de strategische ligging kunt u genieten van zowel de rustige omgeving van het dorp als de nabijheid van de levendige stad Cartagena en de prachtige stranden van de Costa Calida. De toegang tot de regio is uitstekend, met goede verbindingen via de snelwegen en het nabijgelegen vliegveld van Murcia.

Klimaat

Het klimaat in Los Belones is een van de grootste troeven van deze regio. Het mediterrane klimaat zorgt voor warme, droge zomers en milde, aangename winters. De gemiddelde temperatuur ligt tussen de 18°C en 30°C gedurende het jaar, wat het een ideale bestemming maakt voor zonliefhebbers. Met meer dan 300 zonnige dagen per jaar, is Los Belones perfect voor het hele jaar door genieten van buitenactiviteiten en het prachtige landschap.

Demografische Gegevens

Los Belones heeft een relatief klein inwonertal, waardoor het dorp zijn authentieke en rustige charme behoudt. De gemeenschap bestaat voornamelijk uit lokale Spanjaarden en een groeiend aantal internationale bewoners, waaronder veel Europeanen die op zoek zijn naar een tweede huis in Spanje. Deze mix van inwoners zorgt voor een dynamische en gastvrije sfeer, waarbij tradities worden gekoesterd en tegelijkertijd ruimte is voor nieuwe invloeden.

Cultuur

De cultuur van Los Belones is doordrenkt van traditionele Spaanse waarden en gewoonten. Het dorp heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd, wat blijkt uit de nabijgelegen archeologische sites. U zult genieten van lokale festivals en feesten, zoals de jaarlijkse Feria de Los Belones, waar traditionele muziek, dans en gastronomie centraal staan. De lokale keuken, met specialiteiten zoals verse zeevruchten en regionale wijnen, is een feest voor de zintuigen.

Natuur en Levensstijl

Los Belones is omgeven door een adembenemend natuurlandschap. Het nabijgelegen natuurpark Calblanque biedt ongerepte stranden, kronkelige wandelpaden en een verscheidenheid aan flora en fauna. Dit natuurpark is een paradijs voor natuurliefhebbers en avontuurlijke reizigers. De rustige levensstijl in Los Belones maakt het een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een ontspannen levensstijl in een serene omgeving, zonder de drukte van de grote stad.

Achtergrondinformatie

Los Belones is ontstaan als een klein agrarisch dorp en heeft zijn historische charme behouden. De lokale economie draait voornamelijk om landbouw en toerisme. Door de groeiende populariteit van de regio als vakantiebestemming en de stijgende vraag naar woningen, heeft Los Belones zich ontwikkeld tot een aantrekkelijke locatie voor zowel permanente bewoners als vakantiegangers. De combinatie van historische elementen en moderne voorzieningen maakt het een unieke plek om te wonen.

Wonen in Los Belones

Het wonen in Los Belones biedt een perfecte balans tussen rust en gemak. Het dorp beschikt over alle noodzakelijke voorzieningen, zoals lokale winkels, cafés en medische diensten. De nabijheid van Cartagena zorgt ervoor dat u gemakkelijk toegang heeft tot grotere winkelcentra, culturele activiteiten en entertainmentopties. Voor gezinnen, stellen en gepensioneerden is Los Belones een ideale locatie om een comfortabel en vredig leven te leiden.

Een Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om een huis te kopen in Los Belones, biedt Casas Palmeras Real Estate een breed scala aan woningen die voldoen aan al uw wensen en behoeften. Van moderne appartementen tot charmante villa's, hun aanbod is ontworpen om te voldoen aan de hoge verwachtingen van hun klanten. Met onze kennis van de lokale markt en een gepersonaliseerde benadering, staat Casas Palmeras Real Estate klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale woning in Los Belones. Neem contact op met hen om uw zoektocht naar uw droomhuis te starten en begin aan een nieuw hoofdstuk in dit prachtige deel van Spanje.

Los Belones biedt alles wat u nodig heeft voor een heerlijk leven in de zon, en met de hulp van Casas Palmeras Real Estate wordt uw overgang naar deze prachtige regio nog gemakkelijker. Ontdek de charme van Los Belones en maak van dit betoverende dorp uw nieuwe thuis.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website