Adres

Molina De Segura · Urb. La Quinta Villa · Nieuwbouw Woningen

€529.000
Ref. NB-65615
  • Bebouwd
    Bebouwd 137m2
  • Plot
    Plot 501m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Molina De Segura · Urb. La Quinta Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW VILLA'S IN MOLINA DE SEGURA

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 137m2
Bruikbare: 115m2
Plot: 501m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 50000 Mts.
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Terras: 14 M2
Strand: 50000 Meter
Bruikbare bouwruimte: 115 M2
Privé zwembad
Tuin
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij scholen
Air Conditioning: Pre-Installatie
Locatie: Landelijk, Urbanisatie

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 50000 Mts.


Zone

Molina de Segura

Wonen in Molina de Segura

Ontdek Molina de Segura: Uw Toekomstige Thuis in Spanje  

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke bestemming om te wonen in Spanje? Molina de Segura, gelegen in de regio Murcia, is wellicht de perfecte keuze voor u. Deze stad biedt een ideale combinatie van een gunstige ligging, een aangenaam klimaat en een rijke cultuur. In dit artikel nemen wij u mee door de belangrijkste aspecten van Molina de Segura, waaronder de ligging, het klimaat, demografische gegevens, cultuur, natuur en levensstijl. Daarnaast bespreken wij waarom het een uitstekende keuze is om een huis te kopen met Casas Palmeras Real Estate.

Ligging

Molina de Segura ligt in de regio Murcia, in het zuidoosten van Spanje. De stad bevindt zich op ongeveer 40 kilometer van de Middellandse Zee en geniet van een strategische ligging tussen de grote steden Murcia en Alicante. Deze centrale ligging zorgt ervoor dat u snel toegang heeft tot belangrijke verkeersaders, waardoor de stad gemakkelijk bereikbaar is vanuit andere delen van Spanje.

Klimaat

Het klimaat van Molina de Segura is typisch voor het mediterrane gebied, met warme zomers en milde winters. Gedurende de zomermaanden kunt u genieten van temperaturen die vaak boven de 30°C liggen, terwijl de winters aangenaam koel zijn met gemiddelde temperaturen rond de 10-15°C. Deze zonovergoten dagen en milde nachten dragen bij aan een hoge levenskwaliteit in de regio.

Demografische Gegevens

Molina de Segura heeft een groeiende bevolking van ongeveer 80.000 inwoners. Deze demografische diversiteit betekent dat u deel uitmaakt van een levendige gemeenschap met een mix van lokale bewoners en internationale inwoners. De stad biedt een uitstekende balans tussen de voordelen van stedelijk leven en de charme van een kleinere gemeenschap.

Cultuur

De cultuur van Molina de Segura is een boeiende mix van traditionele Spaanse en moderne invloeden. De stad staat bekend om haar jaarlijkse festivals, zoals de Feria de Molina, die een viering is van lokale tradities en folklore. U kunt ook genieten van een rijke gastronomie, met tal van restaurants en eetgelegenheden die heerlijke lokale gerechten serveren. De stad herbergt bovendien verschillende culturele bezienswaardigheden, waaronder historische kerken en musea die de rijke geschiedenis van de regio weerspiegelen.

Natuur en Levensstijl

Molina de Segura biedt een prachtige natuurlijke omgeving met diverse mogelijkheden voor outdooractiviteiten. De omliggende bergen en natuurparken zijn ideaal voor wandelen, fietsen en andere recreatieve activiteiten. De stad zelf beschikt over mooie parken en groene ruimtes waar u kunt ontspannen en genieten van de serene omgeving. De levensstijl in Molina de Segura is ontspannen en vriendelijk, met een sterke focus op gemeenschap en familie.

Achtergrondinformatie

Molina de Segura heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Door de eeuwen heen heeft de stad zich ontwikkeld tot een belangrijk regionaal centrum met een bloeiende economie en een sterk gevoel van gemeenschapszin. De historische architectuur en moderne voorzieningen zorgen voor een unieke charme en maken het een aantrekkelijke bestemming om te wonen.

Wonen in Molina de Segura

Het wonen in Molina de Segura biedt een uitstekende levenskwaliteit met een aantrekkelijke mix van stedelijke en natuurlijke elementen. De stad beschikt over een breed scala aan woonopties, van moderne appartementen tot charmante huizen in rustige wijken. De betaalbaarheid van onroerend goed in vergelijking met andere Spaanse steden maakt Molina de Segura een interessante keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een nieuwe thuisbasis in Spanje.

Een Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om een huis te kopen in Molina de Segura, dan is Casas Palmeras Real Estate uw betrouwbare partner. Met onze kennis van de lokale vastgoedmarkt en onze persoonlijke benadering, kunnen wij u helpen bij het vinden van het ideale huis dat aan al uw wensen voldoet. Casas Palmeras Real Estate biedt een breed scala aan onroerend goed, van comfortabele appartementen tot ruime villa's, zodat u gemakkelijk een woning kunt vinden die bij uw levensstijl past.

Conclusie

Molina de Segura is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een combinatie van een gunstige ligging, aangenaam klimaat, rijke cultuur en een hoge levenskwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe thuisbasis of een investering in onroerend goed, Molina de Segura heeft veel te bieden. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate kunt u met vertrouwen uw droomwoning in deze prachtige regio vinden.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website