Adres

Sucina · Sucina Villa · Nieuwbouw Woningen

€352.900
Ref. NB-17905
  • Bebouwd
    Bebouwd 111m2
  • Plot
    Plot 211m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Sucina · Sucina Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW HALFVRIJSTAANDE VILLA'S IN SUCINA

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 111m2
Bruikbare: 99m2
Plot: 211m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 18000 Mts.
Privé zwembad
Tuin
Omheind
Solarium: Ja
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij scholen
Air Conditioning: Pre-Installatie
WC: 1
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Locatie: Landelijk
Terras: 169 M2
Strand: 18000 Meter
Bruikbare bouwruimte: 99 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 18000 Mts.


Zone

Sucina

wonen in Sucina

Sucina: Ontdek het Charmante Binnenland van de Costa Cálida

Sucina is een pittoresk dorpje in de regio Murcia, Spanje, dat bekend staat om zijn rustige omgeving, traditionele Spaanse charme en warme gastvrijheid. Gelegen in het binnenland van de Costa Cálida, biedt Sucina een perfecte ontsnapping aan de drukte van de kust, terwijl het toch dicht genoeg bij de Middellandse Zee ligt om van het beste van beide werelden te genieten.

Ligging en Klimaat: Zon, Rust en Bereikbaarheid

Sucina ligt op ongeveer 15 kilometer van de kust van de Mar Menor en op slechts 30 minuten rijden van de stad Murcia. De nabijheid van de internationale luchthaven van Murcia maakt het dorp goed bereikbaar voor zowel binnenlandse als internationale bezoekers. Het mediterrane klimaat zorgt voor warme zomers en milde winters, wat Sucina tot een aangename plek maakt om het hele jaar door te wonen of te bezoeken.

Demografische Gegevens: Een Groeiende Gemeenschap

Met een bevolking van ongeveer 2.000 inwoners is Sucina een klein, maar groeiend dorp. De afgelopen jaren heeft het een toenemende populariteit gezien onder internationale bewoners, vooral uit het Verenigd Koninkrijk en andere delen van Noord-Europa. Deze mix van lokale en buitenlandse bewoners zorgt voor een levendige gemeenschap die moderne gemakken combineert met traditionele Spaanse waarden.

Cultuur en Tradities: Een Smaak van Authentiek Spanje

Sucina behoudt veel van zijn traditionele charme, met festivals en evenementen die het hele jaar door worden gevierd. Het jaarlijkse "Fiestas Patronales" in september, ter ere van de patroonheilige van het dorp, biedt een kans om traditionele muziek, dans en gastronomie te ervaren. De lokale kerk, een centraal punt in het dorp, speelt een belangrijke rol in het dagelijkse leven van de inwoners.

Natuur en Levensstijl: Een Paradijs voor Liefhebbers van Rust en Groen

Omgeven door uitgestrekte velden, wijngaarden en citrusboomgaarden, biedt Sucina een rustige en natuurlijke omgeving. Het dorp is ideaal voor wandelaars, fietsers en iedereen die wil genieten van de rust en schoonheid van het Spaanse platteland. Ondanks de landelijke omgeving zijn er in Sucina voldoende voorzieningen, zoals supermarkten, restaurants en bars, die het leven hier aangenaam en comfortabel maken.

Achtergrondinformatie en Geschiedenis

Sucina heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Moorse tijd, en hoewel het dorp tegenwoordig klein is, heeft het zijn historische wortels weten te behouden. De aanwezigheid van traditionele finca's en de historische kerk geven een glimp van het verleden, terwijl de recente ontwikkeling van moderne woonwijken de toekomst van het dorp verzekert. Sucina biedt het beste van beide werelden: de charme van een traditioneel Spaans dorp gecombineerd met moderne woonmogelijkheden.

Wonen en een Woning Kopen in Sucina met Casas Palmeras Real Estate

Als u op zoek bent naar een woning in een rustige, authentieke omgeving, dan is Sucina een uitstekende keuze. Casas Palmeras Real Estate biedt een breed scala aan onroerend goed, van charmante dorpswoningen tot moderne villa's met alle luxe voorzieningen. Ons team helpt u graag bij het vinden van de perfecte woning die aansluit bij uw wensen en levensstijl. Wonen in Sucina betekent genieten van het rustige plattelandsleven, zonder in te boeten op gemak en comfort.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website