Adres

Algorfa · La Finca Golf Villa · Nieuwbouw Woningen

€635.000
Ref. NB-96355
  • Bebouwd
    Bebouwd 122m2
  • Plot
    Plot 479m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Algorfa · La Finca Golf Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW VILLA'S IN ALGORFA GOLF RESORT

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 122m2
Bruikbare: 100m2
Plot: 479m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 13000 Mts.
Privé zwembad
Tuin
Omheind
Solarium: Ja
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij golfbaan / golfbaan
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
Air Conditioning: Pre-Installatie
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Locatie: Kust
Strand: 13000 Meter
Terras: 171 M2
Bruikbare bouwruimte: 100 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 13000 Mts.



Zone

Algorfa

Wonen in Algorfa Alicante

Ontdek Algorfa: Uw ideale woonbestemming in de Costa Blanca

Algorfa, een charmant dorpje gelegen in de zonnige Costa Blanca, is een verborgen parel in de provincie Alicante. Dit pittoreske plaatsje biedt een perfecte mix van rust, natuurschoon en Spaanse cultuur, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel vakantiegangers als mensen die op zoek zijn naar een permanente verblijfplaats.

Ligging

Algorfa ligt in het zuidoosten van Spanje, op slechts 20 minuten rijden van de prachtige zandstranden van de Middellandse Zee. Het dorp is strategisch gelegen op ongeveer 40 kilometer van de luchthaven van Alicante, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor internationale reizigers. Bovendien bevindt Algorfa zich op korte afstand van steden zoals Torrevieja, Orihuela en Elche, die een breed scala aan voorzieningen en recreatiemogelijkheden bieden.

Klimaat

Een van de grootste troeven van Algorfa is het heerlijke mediterrane klimaat. Met meer dan 300 dagen zon per jaar en milde winters, kunt u het hele jaar door genieten van aangename temperaturen. De zomers zijn warm en droog, ideaal voor buitenactiviteiten en het verkennen van de omgeving. Dit gunstige klimaat maakt Algorfa een populaire keuze voor zowel vakantiegangers als mensen die op zoek zijn naar een tweede huis in Spanje.

Demografische Gegevens

Algorfa heeft een kleine, maar diverse bevolking. Het dorp telt ongeveer 4.500 inwoners, waarvan een aanzienlijk deel afkomstig is uit andere Europese landen, zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland. Deze internationale gemeenschap draagt bij aan de gastvrije en multiculturele sfeer die Algorfa kenmerkt. De lokale bevolking staat bekend om hun vriendelijkheid en openheid, wat het integreren in de gemeenschap vergemakkelijkt.

Cultuur

Hoewel Algorfa een relatief klein dorp is, heeft het een rijk cultureel erfgoed. Het dorp heeft verschillende historische bezienswaardigheden, waaronder de prachtige Parroquia Nuestra Señora del Carmen, een kerk die dateert uit de 18e eeuw. Gedurende het jaar worden er verschillende traditionele feesten en evenementen georganiseerd, zoals de jaarlijkse Feria en het patroonheiligenfeest in juli. Deze festiviteiten bieden een uitstekende gelegenheid om de lokale cultuur en tradities te ervaren.

Natuur en Levensstijl

Algorfa wordt omringd door weelderige natuur, waaronder sinaasappel- en citroenboomgaarden, die het landschap zijn kenmerkende geur geven. Voor natuurliefhebbers biedt de omgeving tal van wandel- en fietsroutes door het platteland. Het nabijgelegen La Finca Golf Resort is een paradijs voor golfliefhebbers en biedt een uitstekende 18-holes golfbaan te midden van prachtige natuur.

De levensstijl in Algorfa is ontspannen en stressvrij. Het dorpsleven is rustig en vredig, maar toch zijn er voldoende voorzieningen zoals restaurants, bars en winkels om in uw dagelijkse behoeften te voorzien. Bovendien is het slechts een korte rit naar grotere steden voor wie op zoek is naar meer entertainment of winkelmogelijkheden.

Achtergrondinformatie en Wonen in Algorfa

Algorfa heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen, toen het deel uitmaakte van het koninkrijk Valencia. Tegenwoordig is het een gewilde woonplaats, vooral onder Europese expats die de rustige omgeving en het mediterrane klimaat weten te waarderen. Het dorp biedt een breed scala aan woningen, van traditionele Spaanse villa’s tot moderne appartementen met uitzicht op de golfbaan.

Een Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een woning in Algorfa? Casas Palmeras Real Estate staat voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces. Met onze ervaring in de regio en een diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt, kunnen wij u helpen bij het vinden van uw droomhuis in Algorfa. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis, een permanente woning of een investeringsobject, wij bieden een breed scala aan eigendommen die aansluiten bij uw wensen en budget.

Neem vandaag nog contact op met Casas Palmeras Real Estate en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw Spaanse woondroom in Algorfa werkelijkheid te maken. Uw perfecte woning in de zon wacht op u!

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website