Adres

Los Montesinos · La Herrada Villa · Nieuwbouw Woningen

€346.900
Ref. NB-12000
  • Bebouwd
    Bebouwd 106m2
  • Plot
    Plot 178m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2

Los Montesinos · La Herrada Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW HALFVRIJSTAANDE VILLA'S IN LOS MONTESINOS

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 106m2
Bruikbare: 90m2
Plot: 178m2
Afstand naar het strand: 9000 Mts.
Terras: 27 M2
Locatie: Kust
Strand: 9000 Meter
Bruikbare bouwruimte: 90 M2
Tuin
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Air Conditioning: Pre-Installatie
Tweepersoons Slaapkamers: 3

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 9000 Mts.



Zone

Los Montesinos

Huis kopen in Los Montesinos

Ontdek het charmante Los Montesinos: Uw ideale woonplaats in de zonnige regio van Spanje

Welkom in Los Montesinos, een idyllisch dorpje gelegen in het hart van de Costa Blanca, Spanje. Dit pittoreske stadje biedt de perfecte mix van traditionele Spaanse charme en moderne gemakken, waardoor het een aantrekkelijke plek is om te wonen. Of u nu op zoek bent naar een vakantiewoning of een permanente verblijfplaats, Los Montesinos heeft alles wat u zoekt.

Ligging

Los Montesinos ligt strategisch in de provincie Alicante, op slechts 15 minuten rijden van de kust en de prachtige stranden van Torrevieja en Guardamar del Segura. Het dorp ligt ook dicht bij de populaire zoutmeren van Torrevieja, bekend om hun gezondheidsbevorderende eigenschappen. De centrale ligging maakt Los Montesinos een ideaal uitgangspunt voor het verkennen van de Costa Blanca, met gemakkelijke toegang tot zowel de AP-7 als de N-332, de belangrijkste verbindingswegen in de regio.

Klimaat

Het klimaat in Los Montesinos is een van de grootste trekpleisters. Met meer dan 300 zonnige dagen per jaar en milde winters, is het weer hier ideaal voor liefhebbers van het buitenleven. De zomers zijn warm, met temperaturen die regelmatig boven de 30 graden Celsius uitstijgen, terwijl de winters mild en aangenaam zijn, waardoor het een perfecte bestemming is voor overwinteraars.

Demografische gegevens

Los Montesinos heeft een diverse en groeiende bevolking. Oorspronkelijk een klein landbouwdorp, heeft het de afgelopen decennia een aanzienlijke groei doorgemaakt, mede dankzij de populariteit onder buitenlandse inwoners. De gemeenschap is een mix van Spanjaarden en Europese expats, waaronder veel Britten, Duitsers en Nederlanders. Dit zorgt voor een levendige en multiculturele sfeer, waar u zich snel thuis zult voelen.

Cultuur, Natuur en Levensstijl

Los Montesinos staat bekend om zijn rijke culturele erfgoed en traditionele feesten. Het hele jaar door worden er verschillende festivals en evenementen georganiseerd, waarbij de lokale bevolking en bezoekers samenkomen om te genieten van muziek, dans en lekker eten. De omgeving biedt ook volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers. De nabijgelegen zoutmeren en natuurparken zijn perfect voor wandelingen, fietstochten en vogelspotten.

De levensstijl in Los Montesinos is ontspannen en gemoedelijk. U kunt genieten van een rustig levenstempo, weg van de drukte van de grotere steden. Tegelijkertijd biedt het dorp alle noodzakelijke voorzieningen, waaronder winkels, restaurants, medische centra en scholen, zodat u niets tekort komt.

Achtergrondinformatie

Los Montesinos heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de tijd van de Romeinen. Het dorp heeft zijn naam te danken aan de Montesinos-familie, die een belangrijke rol speelde in de ontwikkeling van de regio. Hoewel Los Montesinos door de jaren heen is gemoderniseerd, heeft het zijn authentieke charme behouden, wat bijdraagt aan de aantrekkingskracht op zowel toeristen als nieuwe inwoners.

Wonen in Los Montesinos

Wonen in Los Montesinos biedt u de mogelijkheid om te genieten van het beste wat de Costa Blanca te bieden heeft. Of u nu op zoek bent naar een rustige omgeving voor uw pensioen, een gezinsvriendelijke plek met goede voorzieningen, of een vakantiewoning dichtbij de kust, Los Montesinos heeft het allemaal. De huizenmarkt in het dorp is divers, met een breed scala aan woningen, van moderne appartementen tot ruime villa's.

Een huis kopen met Casas Palmeras Real Estate

Wanneer u overweegt een huis te kopen in Los Montesinos, is het belangrijk om samen te werken met een betrouwbare makelaar die de lokale markt goed kent. Casas Palmeras Real Estate is uw ideale partner in dit proces. Met onze ervaring in de regio en een kennis van de lokale vastgoedmarkt, kan Casas Palmeras u begeleiden bij elke stap van het koopproces. Of u nu op zoek bent naar een tweede huis, een investering of uw droomhuis in Spanje, het team van Casas Palmeras staat klaar om u te helpen de perfecte woning te vinden.

Conclusie

Los Montesinos is een verborgen juweel aan de Costa Blanca, waar traditionele charme en moderne levenskwaliteit samenkomen. Met zijn gunstige ligging, aangename klimaat, en diverse cultuur is het een ideale plek om te wonen. Vertrouw op Casas Palmeras Real Estate om uw zoektocht naar een woning in Los Montesinos tot een succes te maken. Uw Spaanse droomhuis wacht op u in dit prachtige dorp.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website