Adres

Bigastro · Bigastro Town House · Nieuwbouw Woningen

€138.000
Ref. NB-42170
  • Bebouwd
    Bebouwd 177m2
  • Plot
    Plot 155m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 4
  • Badkamers
    Badkamers 3
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Bigastro · Bigastro Town House · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

SLEUTELKLARE HERENHUIZEN VILLA'S IN BIGASTRO

Kenmerken

Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Bebouwd: 177m2
Bruikbare: 103m2
Plot: 155m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 24000 Mts.
Tuin
Gemeenschappelijk zwembad
Omheind
Solarium: Ja
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij scholen
Tweepersoons Slaapkamers: 4
Air Conditioning: Pre-Installatie
Key Ready
Locatie: Landelijk, Urbanisatie
Terras: 50 M2
Strand: 24000 Meter
Bruikbare bebouwde ruimte: 103 M2.

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 24000 Mts.


Zone

Bigastro

Wonen in Bigastro Costa Blanca

Ontdek Bigastro: Een Verborgen Parel in het Hart van Costa Blanca

Bigastro is een charmant stadje in de provincie Alicante, gelegen in het hart van de Costa Blanca, Spanje. Deze prachtige locatie biedt een unieke combinatie van rust, natuur en het typisch Spaanse leven, wat het tot een ideale plek maakt voor zowel vakantiegangers als mensen die een permanente woning zoeken. In dit artikel nemen we u mee op een ontdekkingstocht door Bigastro, waarbij we dieper ingaan op de ligging, klimaat, demografie, cultuur, natuur en levensstijl van deze bijzondere plek. Daarnaast bespreken we de mogelijkheden voor wonen in Bigastro en het kopen van een huis met de hulp van Casas Palmeras Real Estate.

Ligging: Het Hart van de Vega Baja

Bigastro ligt in de regio Vega Baja del Segura, ongeveer 50 kilometer ten zuiden van Alicante en slechts 25 kilometer van de prachtige stranden van de Costa Blanca. De nabijheid van steden zoals Orihuela en Torrevieja maakt Bigastro een ideale uitvalsbasis voor degenen die het beste van zowel de kust als het binnenland willen ervaren. De rustige omgeving biedt een welkome ontsnapping aan de drukte van de grotere toeristische gebieden, terwijl u toch binnen handbereik bent van alle voorzieningen die u nodig heeft.

Klimaat: Het Hele Jaar Door Genieten van de Zon

Een van de grootste troeven van Bigastro is het heerlijke mediterrane klimaat. Met meer dan 300 zonnige dagen per jaar en een gemiddelde temperatuur van rond de 18-20°C is Bigastro een perfecte bestemming voor zonliefhebbers. De zomers zijn warm, met temperaturen die regelmatig boven de 30°C uitkomen, terwijl de winters mild zijn, waardoor het een aangename plek is om het hele jaar door te verblijven. Dit aangename klimaat maakt het mogelijk om het hele jaar door van buitenactiviteiten te genieten, van wandelingen in de natuur tot relaxen op een terras.

Demografische Gegevens: Een Gemeenschap van Vriendelijke Bewoners

Bigastro is een stad met ongeveer 7.000 inwoners, wat het een klein maar levendig stadje maakt. De bevolking bestaat grotendeels uit Spanjaarden, maar er is ook een groeiende gemeenschap van buitenlandse inwoners, voornamelijk afkomstig uit andere Europese landen zoals het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Deze internationale mix geeft Bigastro een unieke sfeer, waar tradities en moderne invloeden samenkomen. De lokale bevolking staat bekend om hun vriendelijkheid en gastvrijheid, waardoor u zich snel thuis zult voelen in deze hechte gemeenschap.

Cultuur: Tradities en Feesten Leven Voort

De cultuur van Bigastro is diep geworteld in Spaanse tradities. Het stadje staat bekend om zijn levendige feesten en culturele evenementen, zoals de jaarlijkse feesten ter ere van de patroonheilige San Joaquín in augustus. Tijdens deze festiviteiten komt de stad tot leven met optochten, muziek, dans en traditionele gastronomie. Het is een perfecte gelegenheid om de lokale cultuur van dichtbij te ervaren en deel te nemen aan de vieringen. Naast deze festiviteiten vindt u in Bigastro ook een rijke geschiedenis, met tal van historische bezienswaardigheden en traditionele architectuur die het verhaal van het stadje vertellen.

Natuur en Levensstijl: Ontspanning en Avontuur

Bigastro is omgeven door prachtige natuurlijke landschappen die uitnodigen tot ontspanning en avontuur. De nabijgelegen bergen en heuvels bieden uitstekende mogelijkheden voor wandelingen, fietsen en andere buitenactiviteiten. Daarnaast zijn er diverse parken en groene zones waar u kunt genieten van de rust en stilte. De levensstijl in Bigastro is ontspannen en gericht op het buitenleven, met een focus op gezondheid, welzijn en genieten van de kleine geneugten van het leven. Of u nu houdt van een rustige wandeling in de natuur of een actieve dag vol avontuur, Bigastro biedt het allemaal.

Achtergrondinformatie: Een Stad met Diepe Wortels

Bigastro werd gesticht in 1701 en heeft sindsdien zijn charme en authenticiteit behouden. Hoewel het in de loop der jaren is gegroeid, heeft het stadje zijn traditionele karakter weten te behouden. Dit is zichtbaar in de smalle straatjes, de oude kerken en de gezellige pleinen waar de lokale bevolking samenkomt. De stad heeft een rijke agrarische traditie, en veel van de lokale gerechten en producten zijn afkomstig uit de omliggende vruchtbare velden.

Wonen in Bigastro: Uw Droomhuis Vinden met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om te verhuizen naar Bigastro of een tweede woning wilt kopen in deze prachtige omgeving, staat Casas Palmeras Real Estate voor u klaar. Dit gerenommeerde makelaarskantoor heeft jarenlange ervaring in de regio en biedt een breed scala aan woningen, van traditionele Spaanse finca's tot moderne villa's. Het team van Casas Palmeras Real Estate helpt u graag bij het vinden van uw droomhuis in Bigastro en begeleidt u door het hele aankoopproces, zodat u zich volledig kunt richten op het genieten van uw nieuwe leven onder de Spaanse zon.

Bigastro is een verborgen juweeltje dat wacht om ontdekt te worden. Met zijn ideale ligging, heerlijke klimaat, rijke cultuur en ontspannen levensstijl biedt dit stadje alles wat u nodig heeft voor een gelukkig en comfortabel leven in Spanje. Of u nu op zoek bent naar een vakantiewoning of een permanente residentie, Bigastro heeft het allemaal. Laat Casas Palmeras Real Estate u helpen uw droom waar te maken.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website