Adres

Polop · Alberca Villa · Nieuwbouw Woningen

€720.000
Ref. NB-59822
  • Bebouwd
    Bebouwd 150m2
  • Plot
    Plot 480m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 3
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Polop · Alberca Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUW GEBOUWDE VILLA IN POLOP

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Bebouwd: 150m2
Bruikbare: 120m2
Plot: 480m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 8000 Mts.
Privé zwembad
Tuin
BBQ
Omheind
Solarium: Ja
Aantal parkeerplaatsen: 1
Air Conditioning: Pre-Installatie
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Strand: 8000 Meter
Dichtbij bomen
Locatie: Berg, Urbanisatie
Terras: 110 M2
Bruikbare bouwruimte: 120 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 8000 Mts.



Zone

Polop

wonen in Polop

Polop: Ontdek de Charme van Dit Prachtige Spaanse Dorp

Polop, gelegen in de provincie Alicante in de regio Valencia, is een betoverend dorp dat bekend staat om zijn schilderachtige uitzichten, historische charme en ontspannen levensstijl. Dit charmante dorp ligt aan de voet van de indrukwekkende Puig Campana-berg en biedt een ideale mix van natuur, cultuur en gastvrijheid. Polop is perfect voor wie op zoek is naar een rustige woonomgeving met een rijke geschiedenis en een vriendelijke gemeenschap.

Ligging en Klimaat: Ideaal voor Outdoorliefhebbers

Polop ligt in het binnenland van de provincie Alicante, op ongeveer 15 kilometer van de kust en 10 kilometer van de stad Benidorm. Het dorp ligt op een hoogte van ongeveer 200 meter boven zeeniveau, wat zorgt voor een mild en aangenaam klimaat. Het weer in Polop is typisch Mediterraan, met warme, droge zomers en milde, regenachtige winters. Gedurende de zomermaanden variëren de temperaturen tussen de 28 en 35 graden Celsius, terwijl de winters milder zijn, met temperaturen tussen de 10 en 18 graden Celsius. Dit klimaat maakt Polop ideaal voor buitenactiviteiten en het verkennen van de omliggende natuur het hele jaar door.

Demografische Gegevens: Een Hechte Gemeenschap

Polop heeft een bevolking van ongeveer 5.000 inwoners, wat bijdraagt aan de gezellige en hechte gemeenschap van het dorp. De bewoners zijn voornamelijk Spanjaarden, maar het dorp verwelkomt ook een groeiend aantal internationale bewoners die aangetrokken worden door de rustige sfeer en de aantrekkelijke levensstijl. De kleine omvang van Polop zorgt voor een sterke gemeenschapsband en een vriendelijke sfeer.

Cultuur en Tradities: Rijke Geschiedenis en Lokale Feesten

Polop heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd, en deze lange geschiedenis is terug te zien in de vele historische gebouwen en monumenten die het dorp sieren. Het dorp heeft verschillende oude kerken en kastelen die de culturele rijkdom van de regio weerspiegelen. Jaarlijkse evenementen zoals de "Fiestas de San Juan" en de "Fiestas de la Virgen del Consuelo" brengen de gemeenschap samen voor feesten met traditionele muziek, dans en lokale gerechten. Deze festivals benadrukken de rijke culturele tradities van Polop en bieden een levendige sfeer die de lokale manier van leven weerspiegelt.

Natuur en Levensstijl: Prachtige Landschappen en Buitenactiviteiten

De natuurlijke schoonheid rondom Polop is een belangrijke aantrekkingskracht van het dorp. Het dorp ligt aan de voet van de Puig Campana, een indrukwekkende berg die mogelijkheden biedt voor wandelen en klimmen. De omliggende natuurgebieden en bergen bieden adembenemende uitzichten en zijn ideaal voor outdoor activiteiten zoals wandelen, fietsen en natuurverkenning. De levensstijl in Polop is ontspannen en gericht op het genieten van de natuur, met een sterke focus op buitenleven en recreatie.

Achtergrondinformatie en Geschiedenis

Polop heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd en heeft zich ontwikkeld van een klein landbouwdorp tot een bloeiende gemeenschap met moderne voorzieningen. Het dorp heeft zijn charme en historische waarde weten te behouden, wat het tot een aantrekkelijke bestemming maakt voor zowel bezoekers als bewoners. De combinatie van historische schoonheid en moderne ontwikkeling maakt Polop tot een bijzondere plek om te wonen en te bezoeken.

Wonen en een Woning Kopen in Polop met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om naar Polop te verhuizen, biedt Casas Palmeras Real Estate een breed scala aan woningen die passen bij uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een traditionele Spaanse finca met een ruime tuin of een moderne villa met uitzicht op de bergen, Casas Palmeras Real Estate helpt u graag bij het vinden van uw ideale woning. Wonen in Polop betekent genieten van een comfortabele levensstijl in een prachtig dorp met een rijke cultuur en een adembenemend landschap.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website