Adres

Baños y Mendigo · Altaona Golf And Country Village Villa · Nieuwbouw Woningen

€787.000
Ref. NB-55976
  • Bebouwd
    Bebouwd 194m2
  • Plot
    Plot 710m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 5
  • Badkamers
    Badkamers 3
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Baños y Mendigo · Altaona Golf And Country Village Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW VILLA'S IN ALTAONA GOLF RESORT, MURCIA

Kenmerken

Slaapkamers: 5
Badkamers: 3
Bebouwd: 194m2
Bruikbare: 155m2
Plot: 710m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 25000 Mts.
Privé zwembad
Tuin
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij golfbaan / golfbaan
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
WC: 1
Locatie: Urbanisatie
Airconditioning: Ja
Tweepersoons Slaapkamers: 5
Terras: 95 M2
Strand: 25000 Meter
Bruikbare bouwruimte: 155 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 25000 Mts.



Zone

Baños y Mendigo

Baños y Mendigo

Baños y Mendigo: Ontdek de Rust en Schoonheid van een Verborgen Spaanse Parel

Baños y Mendigo, gelegen in de regio Murcia in het zuidoosten van Spanje, biedt een serene ontsnapping uit de drukte van het dagelijks leven. Deze charmante gemeente, omringd door een schilderachtig landschap, biedt een ideale setting voor zowel permanente bewoners als vakantiegangers. Casas Palmeras Real Estate helpt u graag bij het vinden van uw ideale woning in deze rustige en prachtige omgeving.

Ligging

Baños y Mendigo ligt in de provincie Murcia, op ongeveer 20 kilometer ten noorden van de stad Murcia. De gemeente ligt tussen de heuvels van de Sierra de Carrascoy en de vlaktes van de Vega Media del Segura, wat zorgt voor een panoramisch uitzicht en een rustige, landelijke omgeving. De toegang tot Baños y Mendigo is eenvoudig via de snelwegen RM-2 en A-30, en de internationale luchthaven van Murcia-Corvera ligt op ongeveer 30 minuten rijden, waardoor u makkelijk verbindingen met andere delen van Spanje en Europa kunt maken.

Klimaat

Het klimaat van Baños y Mendigo is mediterraan, met warme, droge zomers en milde winters. De zomertemperaturen kunnen oplopen tot rond de 35°C, terwijl de winters doorgaans mild blijven, met temperaturen die zelden onder de 10°C komen. Dankzij de overvloedige zonneschijn – meer dan 300 dagen per jaar – kunt u het hele jaar door genieten van buitenactiviteiten en het prachtige landschap van de regio.

Demografische Gegevens

Baños y Mendigo heeft een relatief kleine bevolking van ongeveer 1.000 inwoners. Deze bescheiden omvang draagt bij aan de rustige en hechte gemeenschap die kenmerkend is voor de gemeente. De bevolking bestaat uit zowel lokale bewoners als een groeiend aantal buitenlandse inwoners die de charme van Baños y Mendigo hebben ontdekt. Deze internationale invloed zorgt voor een diverse en gastvrije sfeer.

Cultuur

De cultuur van Baños y Mendigo is rijk aan traditionele Spaanse elementen, met een sterke nadruk op lokale festivals en feesten. Een van de belangrijkste evenementen is de jaarlijkse fiesta ter ere van San Juan, waarbij de lokale gemeenschap samenkomt voor kleurrijke parades, muziek en traditionele gerechten. De lokale markten en ambachtelijke winkels bieden een blik op de traditionele Spaanse ambachten en producten, wat bijdraagt aan de authentieke sfeer van de gemeente.

Daarnaast heeft Baños y Mendigo een aantal historische bezienswaardigheden, zoals de oude watermolen en de historische kerken die de rijke geschiedenis van de regio weerspiegelen. Deze historische elementen vormen een belangrijk deel van de culturele identiteit van de gemeente.

Natuur en Levensstijl

Baños y Mendigo is omgeven door een prachtig natuurlandschap, met uitgestrekte velden, heuvels en de nabijgelegen bergen van de Sierra de Carrascoy. Deze natuurlijke omgeving biedt uitstekende mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en vogels spotten. De rustige en landelijke omgeving maakt het ideaal voor wie op zoek is naar ontspanning en natuur.

Het leven in Baños y Mendigo is rustig en ontspannen, met een focus op het genieten van de eenvoudige genoegens van het leven. Lokale eetgelegenheden en markten bieden verse producten en traditionele Spaanse gerechten. De gemeenschap hecht veel waarde aan de lokale tradities en het behoud van de rustige levensstijl die deze regio zo aantrekkelijk maakt.

Achtergrondinformatie

Baños y Mendigo heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd, toen de regio bekend stond om zijn vruchtbare grond en strategische ligging. De naam "Baños" verwijst naar de historische baden die ooit in de regio aanwezig waren, terwijl "Mendigo" mogelijk afkomstig is van een oude lokale term. Deze historische achtergrond is nog steeds zichtbaar in de architectuur en de traditionele elementen van de gemeente.

Wonen in en een Huis Kopen in Baños y Mendigo

Wonen in Baños y Mendigo biedt u de kans om te genieten van een rustige en landelijke levensstijl, weg van de drukte van de stad. De vastgoedmarkt in Baños y Mendigo is divers en biedt een scala aan woningen, van traditionele Spaanse finca’s tot moderne villa’s met prachtige uitzichten op het omliggende landschap. De prijzen zijn over het algemeen betaalbaar in vergelijking met andere regio’s, wat Baños y Mendigo een aantrekkelijke optie maakt voor zowel permanente bewoners als vakantiegangers.

Casas Palmeras Real Estate is uw betrouwbare partner bij het vinden van een woning in Baños y Mendigo. Ons team van deskundige makelaars heeft uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt en kan u helpen bij het vinden van een woning die perfect past bij uw wensen en budget. Of u nu op zoek bent naar een rustige landelijke woning of een vakantievilla, wij staan klaar om u door elke stap van het aankoopproces te begeleiden.

Conclusie

Baños y Mendigo biedt een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid, rijke cultuur en een ontspannen levensstijl. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate vindt u gemakkelijk uw ideale woning in deze verborgen parel van de regio Murcia. Begin vandaag nog met het verkennen van de mogelijkheden en ontdek hoe Baños y Mendigo uw nieuwe thuis kan worden.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website