Adres

Xeresa · Xeresa Del Monte Appartement · Nieuwbouw Woningen

€235.000
Ref. NB-17066
  • Bebouwd
    Bebouwd 65m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 2
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Xeresa · Xeresa Del Monte Appartement · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

RESIDENTILE MET UITZICHT OP ZEE EN GROTE TERRASSEN!!!

Kenmerken

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bebouwd: 65m2
Bruikbare: 60m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 3000 Mts.
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Omheind
Uitzicht: Zee
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
Location: Coastal, Urbanisation
Air Conditioning: Pre-Installatie
Tweepersoons Slaapkamers: 2
Fitnessruimte
Terras: 17 M2
Strand: 3000 Meter
Bruikbare bouwruimte: 60 M2
Ruimte

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 3000 Mts.


Zone

Xeresa

wonen in Xeresa

Xeresa: Een Versteend Paradijs in de Regio Valencia

Xeresa is een schilderachtig dorp gelegen in de provincie Valencia, in de regio Comunidad Valenciana, Spanje. Dit charmante dorp biedt een serene levensstijl met een rijke culturele achtergrond, prachtige natuur en een uitnodigende gemeenschap.

Ligging en Klimaat: Ideaal voor Rust en Ontspanning

Xeresa ligt op ongeveer 10 kilometer van de kuststad Gandía en is bereikbaar via de snelwegen die de regio met andere delen van Spanje verbinden. De ligging aan de voet van de indrukwekkende bergketen van de La Serrella en de nabijheid van de Middellandse Zee zorgen voor een prachtig landschap. Het mediterraan klimaat van Xeresa zorgt voor warme, droge zomers en milde winters, wat het perfect maakt voor buitenshuis activiteiten en genieten van de natuurlijke schoonheid.

Demografische Gegevens: Een Hechte Gemeenschap

Met een bevolking van ongeveer 3.000 inwoners, biedt Xeresa een intieme en hechte gemeenschap. De lokale bevolking bestaat voornamelijk uit Spaanse inwoners, maar het dorp verwelkomt ook een klein aantal internationale bewoners. Deze mix draagt bij aan een gastvrije sfeer en een sterke lokale identiteit. Xeresa is ideaal voor mensen die een rustige levensstijl zoeken zonder de drukte van grotere steden.

Cultuur en Tradities: Historie en Feesten

Xeresa heeft een rijke culturele achtergrond die zichtbaar is in zijn historische gebouwen en traditionele feesten. Het dorp heeft een aantal prachtige historische kerken en oude huizen die de lange geschiedenis van de regio weerspiegelen. Een van de belangrijkste evenementen van het jaar is de "Fiesta de San Juan," die in juni wordt gevierd met vuurwerk, muziek en traditionele Spaanse gerechten. Ook de lokale gastronomie speelt een belangrijke rol in de cultuur van Xeresa, met vele restaurants die lokale specialiteiten aanbieden.

Natuur en Levensstijl: Genieten van de Omgeving

Xeresa biedt een rustige levensstijl te midden van een prachtig natuurlijk landschap. Het dorp is omgeven door vruchtbare velden en groene heuvels, en het nabijgelegen natuurgebied biedt mogelijkheden voor wandelen en andere buitensporten. De nabijheid van de stranden van Gandía betekent dat bewoners gemakkelijk kunnen genieten van de zee en zonnen. Het rustige tempo van het leven in Xeresa en de mooie omgeving maken het een aantrekkelijke plek om te wonen voor wie houdt van natuur en een ontspannen levensstijl.

Achtergrondinformatie en Geschiedenis

Xeresa heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Moorse periode en het middeleeuwse Spanje. De stad heeft zich door de eeuwen heen ontwikkeld van een agrarisch dorp tot een charmante residentiële gemeenschap. Vandaag de dag behoudt Xeresa zijn historische charme en biedt het een rustige en authentieke Spaanse levensstijl.

Wonen en een Woning Kopen in Xeresa met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt een woning te kopen in Xeresa, biedt Casas Palmeras Real Estate een breed scala aan eigendommen. Of u nu op zoek bent naar een gezellige villa met uitzicht op de bergen, een appartement in het centrum van het dorp, of een landelijke woning met veel ruimte, wij hebben de expertise om u te helpen bij het vinden van uw ideale huis. Wonen in Xeresa betekent genieten van een vredig dorp met een rijke geschiedenis, een hechte gemeenschap en een prachtige natuurlijke omgeving.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website