Adres

Guardamar del Segura · Pueblo Appartement · Nieuwbouw Woningen

€344.000
Ref. NB-71280
  • Bebouwd
    Bebouwd 98m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Guardamar del Segura · Pueblo Appartement · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW WONINGEN IN GUARDAMAR DEL SEGURA

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 98m2
Bruikbare: 80m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 100 Mts.
Parkeren
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Dichtbij busroute
Omheind
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
Airconditioning: Ja, voorgeïnstalleerd
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Strand: 100 Meter
Locatie: Kust
Terras: 6 M2
Bruikbare bouwruimte: 80 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 100 Mts.


Zone

Guardamar del Segura

Wonen in Guardamar del Segura

Ontdek Guardamar del Segura: Een Paradijs aan de Costa Blanca

Als u overweegt om te verhuizen naar een prachtige bestemming aan de Costa Blanca, dan is Guardamar del Segura wellicht precies wat u zoekt. Deze betoverende kustplaats in de provincie Alicante, Spanje, biedt een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid, rijke cultuur en een ontspannen levensstijl. In dit artikel bespreken we de belangrijkste kenmerken van Guardamar del Segura, van de ligging en het klimaat tot de mogelijkheden voor vastgoed met Casas Palmeras Real Estate.

Ligging en Klimaat

Guardamar del Segura ligt aan de zuidoostkust van Spanje, aan de Middellandse Zee. De stad bevindt zich op ongeveer 30 kilometer ten zuiden van Alicante en profiteert van een strategische ligging met gemakkelijke toegang tot zowel het stadscentrum als de omliggende natuurlijke attracties. Het klimaat in Guardamar del Segura is typisch voor de Costa Blanca: warme zomers en milde winters. Dankzij de mediterrane weersomstandigheden kunt u genieten van ongeveer 300 zonnige dagen per jaar, wat ideaal is voor zowel de zomervakantie als een permanent verblijf.

Demografische Gegevens

Guardamar del Segura heeft een diverse bevolking die bestaat uit zowel lokale inwoners als een aanzienlijk aantal internationale bewoners. Met een populatie van ongeveer 17.000 mensen, heeft de stad een charmante, kleinschalige sfeer. De internationale gemeenschap bestaat uit vele Europeanen, vooral uit het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland, wat bijdraagt aan de multiculturele ambiance van de stad.

Cultuur en Natuur

De cultuur van Guardamar del Segura is doordrenkt met traditionele Spaanse invloeden, gemengd met een kosmopolitisch tintje. Het jaarlijkse festival van Moors en Christenen is een van de hoogtepunten, waarbij de stad tot leven komt met kleurrijke parades en historische re-enactments. Ook de lokale gastronomie, met een focus op verse zeevruchten en paella, biedt een authentieke smaak van de regio.

Wat betreft natuur, biedt Guardamar del Segura adembenemende landschappen. De stad is omgeven door prachtige stranden, zoals Playa de Guardamar en Playa Babilonia, die perfect zijn voor zonnebaden en watersporten. Daarnaast zijn er uitgestrekte dennenbossen en duingebieden, zoals het Natural Park of Las Dunas de Guardamar, die een geweldige gelegenheid bieden voor wandelingen en natuurverkenning.

Levensstijl

De levensstijl in Guardamar del Segura is relaxed en vriendelijk. De stad biedt een uitstekende kwaliteit van leven, met tal van voorzieningen zoals restaurants, winkels en recreatieve faciliteiten. Of u nu een rustige wandeling langs het strand wilt maken of deel wilt nemen aan lokale evenementen en markten, de sfeer in Guardamar del Segura is uitnodigend en gastvrij.

Achtergrondinformatie

Guardamar del Segura heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. De stad heeft verschillende archeologische vindplaatsen, waaronder Romeinse ruïnes en een middeleeuws kasteel, die een fascinerend inzicht geven in haar verleden. Deze historische elementen dragen bij aan de charme en aantrekkingskracht van de stad.

Wonen in Guardamar del Segura

Het wonen in Guardamar del Segura biedt een unieke combinatie van comfort en schoonheid. De stad beschikt over een breed scala aan woningen, van gezellige appartementen tot luxe villa’s. Dankzij de hoge levenskwaliteit en de aantrekkelijke vastgoedprijzen, is het een populaire bestemming voor zowel permanente bewoners als vakantiegangers.

Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om een woning in Guardamar del Segura aan te schaffen, biedt Casas Palmeras Real Estate u deskundige begeleiding bij elke stap van het proces. Casas Palmeras Real Estate is een gerenommeerd vastgoedbedrijf dat gespecialiseerd is in de regio Costa Blanca. Hun uitgebreide aanbod omvat verschillende soorten woningen die passen bij diverse behoeften en budgetten. Of u nu op zoek bent naar een sfeervol appartement met uitzicht op zee of een ruime villa in een rustige buurt, Casas Palmeras Real Estate heeft de expertise om u te helpen uw droomhuis te vinden.

Guardamar del Segura biedt een ideale levensomgeving met een perfecte mix van natuurlijke schoonheid, cultuur en een ontspannen levensstijl. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate kunt u eenvoudig de stap zetten naar het kopen van uw eigen stukje paradijs aan de Costa Blanca. Ontdek de mogelijkheden en ervaar zelf de charme van Guardamar del Segura!

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website