Adres

Finestrat · Golf Piug Campana Appartement · Nieuwbouw Woningen

€289.900
Ref. NB-88352
  • Bebouwd
    Bebouwd 68m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 2
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Finestrat · Golf Piug Campana Appartement · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW WOONCOMPLEX IN FINESTRAT

Kenmerken

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bebouwd: 68m2
Bruikbare: 60m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 5000 Mts.
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij golfbaan / golfbaan
Dichtbij scholen
Dichtbij Kinderparken
Dichtbij commercieel centrum
Locatie: Kust, Berg, Urbanisatie
Air Conditioning: Pre-Installatie
Terras: 31 M2
Tweepersoons Slaapkamers: 2
Strand: 5000 Meter
Dichtbij treinstation
Bruikbare bouwruimte: 60 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 5000 Mts.



Zone

Finestrat

Wonen in Finestrat

Ontdek Finestrat: Uw Perfecte Woonbestemming in de Costa Blanca

Finestrat, een pittoresk dorp gelegen aan de Spaanse Costa Blanca, biedt een unieke mix van berglandschap, historische charme en kustschoonheid. Met zijn strategische ligging en uitzonderlijke levenskwaliteit, is het geen wonder dat steeds meer mensen ervoor kiezen om zich hier permanent te vestigen. Bent u op zoek naar een droomhuis in Finestrat? Casas Palmeras Real Estate staat voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap van het aankoopproces.

Ligging van Finestrat

Finestrat bevindt zich op een ideale locatie, slechts 8 kilometer landinwaarts van de bruisende badplaats Benidorm en op ongeveer 40 kilometer van de internationale luchthaven van Alicante. Dit betekent dat u kunt genieten van de rust en schoonheid van een traditioneel Spaans dorp, terwijl u toch dicht bij moderne voorzieningen en uitstekende vervoersverbindingen bent. De ligging op de hellingen van de Puig Campana berg zorgt voor adembenemende uitzichten op zowel de bergen als de Middellandse Zee.

Klimaat in Finestrat

Het klimaat in Finestrat is een van de belangrijkste redenen waarom zoveel mensen hiernaartoe verhuizen. Met meer dan 300 dagen zon per jaar en milde temperaturen, biedt Finestrat een perfect mediterraan klimaat. De zomers zijn warm maar niet ondraaglijk, dankzij de verkoelende bries van de zee, terwijl de winters mild en aangenaam zijn. Dit maakt Finestrat tot een ideale bestemming voor zowel permanente bewoning als voor een tweede woning.

Demografische Gegevens

Finestrat heeft een bevolking van ongeveer 6.000 inwoners, waarvan een aanzienlijk deel expats zijn. Deze internationale gemeenschap is goed geïntegreerd in het lokale leven, wat bijdraagt aan de dynamische en gastvrije sfeer van het dorp. Ondanks de groei van de expatgemeenschap, heeft Finestrat erin geslaagd zijn authentieke Spaanse karakter te behouden, wat het zo aantrekkelijk maakt voor nieuwkomers.

Cultuur en Tradities

De cultuur van Finestrat is doordrenkt met geschiedenis en tradities die de tand des tijds hebben doorstaan. Het dorp staat bekend om zijn levendige festivals, zoals de Moros y Cristianos, die het historische gevecht tussen de Moren en de christenen herdenken. Ook kunt u hier genieten van de rijke culinaire tradities van de regio, met lokale specialiteiten zoals paella en tapas die in talloze restaurants worden geserveerd.

Natuur en Levensstijl

Finestrat biedt een ongeëvenaarde combinatie van natuur en moderne levensstijl. De nabijheid van de Puig Campana berg maakt het een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers. U kunt genieten van spectaculaire wandelingen en fietstochten door het bergachtige landschap, terwijl de nabijgelegen stranden van Cala de Finestrat en Benidorm perfecte plekken zijn om te ontspannen en te genieten van de zee. Het leven in Finestrat is rustig en ontspannen, met een sterke focus op het buitenleven en een gezonde levensstijl.

Wonen in Finestrat

Wonen in Finestrat biedt het beste van twee werelden: de serene rust van een bergdorp en de gemakken van de nabijgelegen stedelijke centra. De vastgoedmarkt in Finestrat is divers, met opties variërend van traditionele dorpshuizen tot moderne villa's met uitzicht op zee. Of u nu op zoek bent naar een charmante woning in het oude dorp of een luxe villa in de nieuwe woonwijken, Finestrat heeft voor ieder wat wils.

Een Huis Kopen in Finestrat met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt een huis te kopen in Finestrat, is Casas Palmeras Real Estate uw betrouwbare partner. Met jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt, begeleiden wij u bij elke stap van het aankoopproces. Ons team staat bekend om zijn persoonlijke benadering en toewijding om de perfecte woning voor u te vinden. Of u nu op zoek bent naar een permanente woning of een vakantiehuis, wij zorgen ervoor dat uw aankoopproces soepel en stressvrij verloopt.

Finestrat biedt een uitzonderlijke levenskwaliteit in een prachtige natuurlijke omgeving. Met Casas Palmeras Real Estate aan uw zijde, wordt het kopen van een huis in Finestrat een zorgeloze en bevredigende ervaring. Wacht niet langer en ontdek vandaag nog wat Finestrat voor u in petto heeft.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website