Adres

La Manga del Mar Menor · La Manga Appartement · Nieuwbouw Woningen

€205.033
Ref. NB-54258
  • Bebouwd
    Bebouwd 78m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 1
  • Badkamers
    Badkamers 1
  • Zwembad
    Zwembad Privé

La Manga del Mar Menor · La Manga Appartement · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW WOONCOMPLEX IN LA MANGA

Kenmerken

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Bebouwd: 78m2
Bruikbare: 70m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 100 Mts.
Dichtbij commercieel centrum
Airconditioning: Ja, voorgeïnstalleerd
Location: Coastal, Urbanisation
Fitnessruimte
Strand: 100 Meter
Eerste lijn aan zee
Terras: 10 M2
Tweepersoons Slaapkamers: 1
Bruikbare bouwruimte: 70 M2
Parkeerplaats
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Omheind
Uitzicht: Zee
Dichtbij scholen

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 100 Mts.



Zone

La Manga Del Mar Menor

Wonen in La Manga del Mar Menor

Ontdek La Manga Del Mar Menor: Uw Droomlocatie aan de Spaanse Costa

La Manga Del Mar Menor is een van de meest unieke en prachtige locaties in Spanje. Gelegen aan de Costa Cálida in de regio Murcia, vormt deze smalle landstrook van ongeveer 22 kilometer lang een natuurlijke grens tussen de Middellandse Zee en het Mar Menor, een van de grootste zoutwaterlagunes van Europa. La Manga, wat letterlijk 'de mouw' betekent, is een geliefde bestemming voor toeristen en een aantrekkelijke plek voor wie op zoek is naar een woning in het zonnige zuiden van Spanje.

Ligging en Klimaat

De ligging van La Manga Del Mar Menor is simpelweg adembenemend. Aan beide zijden van de strook heeft u direct toegang tot het strand, met aan de ene kant de kalme wateren van het Mar Menor en aan de andere kant de uitgestrekte Middellandse Zee. Deze unieke ligging zorgt ervoor dat u kunt genieten van diverse watersportactiviteiten, zoals zeilen, windsurfen en kajakken.

Het klimaat in La Manga is typisch mediterraan, met hete zomers en milde winters. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 18 graden Celsius, met zomerse pieken van boven de 30 graden. De zon schijnt hier bijna 320 dagen per jaar, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een aangenaam klimaat.

Demografische Gegevens en Cultuur

La Manga Del Mar Menor is een kosmopolitische omgeving met een diverse bevolking. U vindt hier zowel lokale inwoners als internationale bewoners, voornamelijk uit andere Europese landen. Deze mix van culturen geeft La Manga een levendige en internationale sfeer.

De cultuur in La Manga is doordrenkt van Spaanse tradities, maar ook beïnvloed door de aanwezigheid van buitenlandse gemeenschappen. U zult hier kunnen genieten van Spaanse tapas en paella, maar ook internationale keukens vinden hun plek. Lokale festiviteiten, zoals de Semana Santa en de Feria de Murcia, bieden een kijkje in de rijke cultuur van de regio.

Natuur en Levensstijl

De natuur in en rondom La Manga Del Mar Menor is werkelijk uniek. Het Mar Menor is een ondiepe lagune met warm water, wat het ideaal maakt voor gezinnen met kinderen. Het gebied is ook een paradijs voor natuurliefhebbers, met tal van wandel- en fietsroutes die door beschermde natuurgebieden leiden. U kunt hier flamingo's spotten in de zoutmoerassen van het nabijgelegen Parque Regional de las Salinas y Arenales de San Pedro del Pinatar.

De levensstijl in La Manga is ontspannen en gericht op het buitenleven. Dankzij het milde klimaat brengen de meeste mensen hun tijd door aan het strand, op het water of op een van de vele terrasjes. De ontspannen sfeer maakt het een ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven.

Achtergrondinformatie en Wonen in La Manga Del Mar Menor

La Manga Del Mar Menor werd in de jaren '60 ontwikkeld als toeristische bestemming en is sindsdien uitgegroeid tot een gewilde plek om te wonen. Het biedt een breed scala aan faciliteiten, waaronder winkels, restaurants, gezondheidscentra en scholen. De infrastructuur is uitstekend, met goede verbindingen naar de nabijgelegen steden Cartagena en Murcia.

Wonen in La Manga Del Mar Menor biedt u de perfecte balans tussen rust en levendigheid. Of u nu op zoek bent naar een permanente woning of een vakantiehuis, La Manga biedt voor ieder wat wils. De vastgoedmarkt is gevarieerd, met appartementen, villa's en luxe woningen direct aan het strand.

Een Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om een huis te kopen in La Manga Del Mar Menor, dan is Casas Palmeras Real Estate uw ideale partner. Met jarenlange ervaring in de regio en een diepgaande kennis van de lokale markt, helpt Casas Palmeras u om de perfecte woning te vinden die aansluit bij uw wensen en budget. Hun team van professionele makelaars biedt persoonlijke begeleiding gedurende het hele aankoopproces, van het selecteren van de juiste locatie tot het onderhandelen van de beste prijs.

Bij Casas Palmeras Real Estate staat klanttevredenheid voorop. Ze begrijpen dat het kopen van een huis in het buitenland een grote stap is, en daarom bieden ze een complete service, inclusief juridische ondersteuning en after-sales service, zodat u met een gerust hart uw nieuwe leven in La Manga Del Mar Menor kunt beginnen.

Ontdek de mogelijkheden die La Manga Del Mar Menor te bieden heeft en laat Casas Palmeras Real Estate u begeleiden naar uw droomhuis in dit prachtige stukje Spanje.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website