Adres

Fuente Álamo · Las Palas Villa · Nieuwbouw Woningen

€299.000
Ref. NB-76223
  • Bebouwd
    Bebouwd 178m2
  • Plot
    Plot 850m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Gemeenschap
  • Garage
    Garage Privé

Fuente Álamo · Las Palas Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

Key-ready villa in Fuente Álamo, Murcia

Kenmerken

Jaar van constructie: 2022
Opleverdatum: 2022-11-01
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 178m2
Bruikbare: 148m2
Plot: 850m2
Balkon: 30 m2
Zwembad: Gemeenschap
Garage: Privé
Keuken: Onafhankelijk
Afstand naar het strand: 7500 Mts.
Afstand naar vliegveld: 125 Km.
Afstand tot voorzieningen: 4400 Mts.
Dichtbij golfbaan / golfbaan
Terras: 30 M2
Air Conditioning: Pre-Installatie
Key Ready
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Locatie: Kust, Landelijk, Urbanisatie
Strand: 7500 Meter
Bruikbare bouwruimte: 148 M2
Tuin
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1

Plaats

Afstanden

Afstand tot supermarkt 4600 Mins.
Afstand tot restaurants 11 Mts.
Afstand naar het strand 7500 Mts.
Afstand tot voorzieningen 4400 Mts.



Zone

Fuente Álamo

wonen in Fuente Álamo

Fuente Álamo: Een charmant dorp in de regio Murcia

Fuente Álamo, een pittoresk dorp in de regio Murcia, Spanje, ligt strategisch tussen de bergketens van Carrascoy en Sierra de las Victorias. Met zijn centrale ligging is Fuente Álamo gemakkelijk bereikbaar vanuit grotere steden zoals Cartagena en Murcia, op slechts enkele kilometers afstand van de kust van de Middellandse Zee. De ligging biedt bewoners en bezoekers de perfecte mix van rust en toegang tot stedelijke voorzieningen.

Klimaat: Zonnig en Mediterraan

Fuente Álamo geniet van een typisch mediterraan klimaat, gekenmerkt door hete zomers en milde winters. Met meer dan 300 zonnige dagen per jaar is het dorp een ideale plek voor diegenen die houden van een warm en droog klimaat. De temperaturen kunnen in de zomer oplopen tot boven de 30 graden Celsius, terwijl de winters aangenaam koel blijven, met gemiddelde temperaturen rond de 15 graden. Deze gunstige weersomstandigheden maken het mogelijk om het hele jaar door te genieten van buitenactiviteiten.

Demografische gegevens: Een groeiende gemeenschap

Fuente Álamo heeft een groeiende populatie, bestaande uit zowel lokale inwoners als een steeds groter wordende internationale gemeenschap. Het dorp heeft ongeveer 16.000 inwoners, waarvan een aanzienlijk deel bestaat uit expats, voornamelijk uit het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en andere Noord-Europese landen. De diversiteit in de bevolking draagt bij aan een dynamische en levendige gemeenschap, waar zowel tradities als nieuwe invloeden samenkomen.

Cultuur en Tradities: Een rijk erfgoed

De cultuur van Fuente Álamo is diep geworteld in tradities en vieringen. Het dorp staat bekend om zijn levendige festivals, zoals de jaarlijkse Feria en Semana Santa, waar de lokale bevolking zich kleedt in traditionele kostuums en oude rituelen in ere houdt. Daarnaast vindt u in Fuente Álamo tal van historische gebouwen, waaronder oude kerken en monumenten die getuigen van het rijke verleden van de regio. Het cultureel erfgoed is hier nog altijd sterk aanwezig en wordt door de gemeenschap gekoesterd.

Natuur en Levensstijl: Rust en sereniteit

Het landschap rondom Fuente Álamo biedt een prachtig decor van glooiende heuvels, wijngaarden en olijfboomgaarden. De natuurlijke schoonheid van de omgeving maakt het een perfecte plek voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en paardrijden. Bovendien is de levensstijl in Fuente Álamo rustig en ontspannen, met een focus op het genieten van de kleine dingen in het leven, zoals lokale gastronomie en sociale interacties.

Achtergrondinformatie en Geschiedenis

Fuente Álamo heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. De naam van het dorp betekent "bron van de populieren," verwijzend naar de vele waterbronnen en bomen die vroeger in het gebied voorkwamen. Door de eeuwen heen heeft Fuente Álamo een belangrijke rol gespeeld in de landbouw en handel, wat heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de regio. Vandaag de dag combineert het dorp zijn historische wortels met moderne voorzieningen, wat het een aantrekkelijke plek maakt om te wonen en te bezoeken.

Wonen in Fuente Álamo: Een ideale bestemming

Of u nu op zoek bent naar een permanente woning of een vakantiebestemming, Fuente Álamo biedt een scala aan woonopties, van traditionele Spaanse huizen tot moderne villa's. De vastgoedmarkt is toegankelijk en biedt uitstekende waarde voor uw investering. Bovendien zorgt de gemeenschap voor een warm welkom voor nieuwe bewoners, met tal van sociale clubs en activiteiten om deel te nemen aan het lokale leven. Wonen in Fuente Álamo betekent genieten van het beste van twee werelden: de rust van het platteland en de nabijheid van stedelijke voorzieningen.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website