Adres

Alfas del Pí · Romeral Villa · Nieuwbouw Woningen

€401.500
Ref. NB-45706
  • Bebouwd
    Bebouwd 114m2
  • Plot
    Plot 500m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé
  • Garage
    Garage Privé

Alfas del Pí · Romeral Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

Nieuwbouw Villa's in L'Alfas del Pi

Kenmerken

Jaar van constructie: 2024
Opleverdatum: 2024-10-01
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 114m2
Bruikbare: 91m2
Plot: 500m2
Balkon: 29 m2
Zwembad: Privé
Garage: Privé
Keuken: Open
Afstand naar het strand: 5000 Mts.
Afstand naar vliegveld: 63 Km.
Afstand tot voorzieningen: 1800 Mts.
Afstand tot golfterrein: 7 Km.
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Locatie: Kust
Strand: 5000 Meter
Terras: 29 M2
Bruikbare bouwruimte: 91 M2
Privé zwembad
Tuin
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
Air Conditioning: Pre-Installatie

Plaats

Afstanden

Afstand tot supermarkt 1500 Mins.
Afstand tot restaurants 2800 Mts.
Afstand naar het strand 5000 Mts.
Afstand tot golfterrein 7 Km.
Afstand tot voorzieningen 1800 Mts.



Zone

L'Alfàs Del Pi

Wonen in L'Alfàs Del Pi

Ontdek het prachtige L'Alfàs del Pi

L'Alfàs del Pi is een charmante stad gelegen in de provincie Alicante, in de regio Valencia aan de Spaanse Costa Blanca. Deze prachtige locatie is geliefd bij zowel toeristen als mensen die op zoek zijn naar een permanente woonplaats in Spanje. Het dorp ligt op slechts 3 kilometer van de kust, waardoor u kunt genieten van zowel de rust van het binnenland als de nabijheid van de Middellandse Zee.

Ligging

L'Alfàs del Pi bevindt zich op een ideale locatie aan de Costa Blanca, tussen de bruisende stad Benidorm en het rustige Altea. Dankzij deze ligging profiteert u van het beste van beide werelden: de dynamische activiteiten van de toeristische gebieden en de serene schoonheid van de omliggende natuur. De stad is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg AP-7 en ligt op slechts 60 kilometer van de luchthaven van Alicante.

Klimaat

Het mediterrane klimaat van L'Alfàs del Pi is een van de grootste aantrekkingskrachten van dit gebied. Met meer dan 300 dagen zon per jaar en milde temperaturen, is het een perfecte bestemming voor wie op zoek is naar een zonnig en aangenaam leefklimaat. De zomers zijn warm, maar zelden verstikkend heet, terwijl de winters mild zijn, wat ideaal is voor wie de strenge kou van Noord-Europa wil ontvluchten.

Demografische Gegevens

L'Alfàs del Pi is een internationale gemeenschap met een bevolking van ongeveer 20.000 inwoners, waarvan een aanzienlijk deel afkomstig is uit andere Europese landen, vooral uit Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk. Dit zorgt voor een multiculturele sfeer waar u zich snel thuis zult voelen, ongeacht uw achtergrond.

Cultuur

De culturele rijkdom van L'Alfàs del Pi is goed zichtbaar in de vele feesten en evenementen die het hele jaar door plaatsvinden. Het jaarlijkse filmfestival van L'Alfàs is een van de meest prestigieuze culturele evenementen aan de Costa Blanca. Daarnaast zijn er traditionele Spaanse feesten zoals de "Moros y Cristianos" en de "Fiestas Patronales", die de levendige geschiedenis en tradities van de regio vieren.

Natuur en Levensstijl

L'Alfàs del Pi is omgeven door een adembenemende natuurlijke omgeving, waaronder het natuurpark Serra Gelada en de prachtige stranden van Albir. De nabijheid van de bergen biedt volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en bergbeklimmen. Het strand van Albir is beroemd om zijn kristalheldere water en zijn relaxte sfeer, perfect voor een rustige dag aan zee.

De levensstijl in L'Alfàs del Pi is ontspannen en gericht op het buitenleven. U kunt genieten van een breed scala aan restaurants, van traditionele Spaanse tapasbars tot internationale keukens. Het gebied biedt ook uitstekende gezondheidszorgfaciliteiten en scholen, waardoor het een ideale plek is voor gezinnen.

Achtergrondinformatie

L'Alfàs del Pi werd in de 18e eeuw gesticht en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Moorse tijd. De naam 'Alfàs' komt van het Arabische woord 'Alfas', wat 'vruchtbare aarde' betekent, en verwijst naar de landbouwtradities van de regio. Tegenwoordig is het een moderne stad met een uitstekende infrastructuur, die nog steeds zijn historische charme behoudt.

Wonen in L'Alfàs del Pi

Wonen in L'Alfàs del Pi biedt een unieke kans om te genieten van het beste dat de Costa Blanca te bieden heeft. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis, een permanente residentie, of een investeringsmogelijkheid, deze stad heeft voor elk wat wils. De diverse wijken, elk met hun eigen karakter, bieden een breed scala aan woningen, van luxe villa's tot gezellige appartementen met uitzicht op zee.

Een Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt een huis te kopen in L'Alfàs del Pi, is het essentieel om een betrouwbare en ervaren makelaar aan uw zijde te hebben. Casas Palmeras Real Estate is gespecialiseerd in onroerend goed aan de Costa Blanca en biedt een uitgebreide selectie van eigendommen in en rond L'Alfàs del Pi. Hun team van deskundigen begeleidt u bij elke stap van het koopproces, van het vinden van de juiste woning tot het afronden van de juridische en administratieve details. Met hun diepgaande kennis van de lokale markt en hun toewijding aan klanttevredenheid, is Casas Palmeras Real Estate uw ideale partner voor het vinden van uw droomhuis in L'Alfàs del Pi.

Kortom, L'Alfàs del Pi biedt een ongeëvenaarde levenskwaliteit in een van de mooiste regio's van Spanje. Of u nu komt voor de zon, de natuur, de cultuur, of om uw nieuwe thuis te vinden, deze stad heeft alles wat u nodig heeft.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website