Adres

Benijofar · Centro Villa · Nieuwbouw Woningen

€399.000
Ref. NB-79588
  • Bebouwd
    Bebouwd 133m2
  • Plot
    Plot 192m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 3
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Benijofar · Centro Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

Halfvrijstaand Nieuwbouw Huis in Benijófar met Privé Zwembad

Kenmerken

Jaar van constructie: 2024
Opleverdatum: 2024-07-01
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Bebouwd: 133m2
Bruikbare: 110m2
Plot: 192m2
Balkon: 16 m2
Zwembad: Privé
Keuken: Open
Afstand naar het strand: 8000 Mts.
Afstand naar vliegveld: 38 Km.
Afstand tot voorzieningen: 650 Mts.
Afstand tot golfterrein: 4600 Mts.
Dichtbij scholen
Air Conditioning: Pre-Installatie
Key Ready
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Strand: 8000 Meter
Terras: 16 M2
Bruikbare bouwruimte: 110 M2
Privé zwembad
Tuin
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij golfbaan / golfbaan

Plaats

Afstanden

Afstand tot supermarkt 900 Mins.
Afstand tot restaurants 350 Mts.
Afstand naar het strand 8000 Mts.
Afstand tot golfterrein 4600 Mts.
Afstand tot voorzieningen 650 Mts.


Zone

Benijófar

Wonen in Benijófar

Ontdek Benijófar: De Perfecte Locatie voor Uw Nieuwe Woning

Benijófar, een charmant dorpje in de provincie Alicante, ligt in het hart van de Costa Blanca, Spanje. Dit pittoreske dorpje biedt een ideale mix van traditie, comfort en levenskwaliteit, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor zowel permanente bewoning als vakantiewoningen. Met zijn gunstige ligging, aangenaam klimaat, rijke cultuur en prachtige natuur is Benijófar een verborgen parel die wacht om ontdekt te worden.

Ligging van Benijófar

Benijófar ligt op slechts 10 minuten rijden van de stranden van de Middellandse Zee en op ongeveer 30 minuten van de internationale luchthaven van Alicante. Het dorp ligt dicht bij grotere steden zoals Torrevieja en Orihuela, maar behoudt toch zijn rustieke charme. Deze strategische ligging maakt Benijófar een ideale keuze voor wie dicht bij alle voorzieningen wil zijn, maar toch wil genieten van de rust en sereniteit van het dorpsleven.

Klimaat in Benijófar

Benijófar geniet van een mediterraan klimaat, wat betekent dat u het hele jaar door kunt genieten van milde winters en warme zomers. Met meer dan 300 dagen zon per jaar is het klimaat in Benijófar perfect voor liefhebbers van buitenactiviteiten, zoals wandelen, fietsen of gewoon ontspannen in de zon. De zomertemperaturen schommelen rond de 30 graden Celsius, terwijl de winters mild blijven met temperaturen rond de 15 graden Celsius. Dit aangename klimaat draagt bij aan de hoge levenskwaliteit in het dorp.

Demografische Gegevens

Benijófar heeft een groeiende bevolking die momenteel rond de 4.000 inwoners ligt. Het dorp heeft een gemengde bevolking van zowel lokale Spaanse inwoners als expats uit verschillende Europese landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland. Deze multiculturele gemeenschap zorgt voor een dynamische en gastvrije sfeer, waarin u zich snel thuis zult voelen.

Cultuur in Benijófar

Benijófar heeft een rijke culturele traditie die diep geworteld is in zijn Spaanse erfgoed. Het dorp staat bekend om zijn jaarlijkse festivals, zoals het San Jaime-feest in juli, waar traditionele muziek, dans en gastronomie centraal staan. De lokale markten, ambachtelijke winkels en gezellige tapasbars bieden u de mogelijkheid om de authentieke Spaanse cultuur van dichtbij te ervaren. Of u nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, muziek, kunst of gastronomie, Benijófar heeft voor ieder wat wils.

Natuur en Levensstijl

De omgeving van Benijófar biedt prachtige natuurlijke landschappen, waaronder de nabijgelegen Sierra de Orihuela en het natuurpark El Hondo. Dit maakt het gebied ideaal voor natuurliefhebbers en wandelaars. Bovendien zijn er diverse golfbanen in de buurt, wat het een populaire bestemming maakt voor golfliefhebbers. De levensstijl in Benijófar is ontspannen en gericht op buitenleven, met tal van mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Of u nu van wandelen in de natuur houdt of liever geniet van een rustige middag op het terras, Benijófar biedt een levensstijl die aansluit bij uw wensen.

Achtergrondinformatie over Benijófar

Benijófar heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Moorse tijd. Het dorp heeft zijn traditionele Spaanse karakter weten te behouden, ondanks de moderne ontwikkelingen in de omgeving. De smalle straatjes, historische gebouwen en de charmante kerk in het centrum herinneren aan het rijke verleden van het dorp. Tegelijkertijd heeft Benijófar zich aangepast aan de moderne tijd met alle nodige voorzieningen zoals scholen, gezondheidszorg en winkels.

Wonen in Benijófar en Een Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om een woning te kopen in Benijófar, dan biedt Casas Palmeras Real Estate een breed scala aan eigendommen die aan al uw wensen voldoen. Van moderne appartementen tot ruime villa’s, Casas Palmeras helpt u bij het vinden van de perfecte woning die past bij uw levensstijl en budget. Met hun diepgaande kennis van de lokale markt en hun klantgerichte aanpak, zorgen zij ervoor dat het aankoopproces soepel en stressvrij verloopt. Hun team van experts staat klaar om u te begeleiden bij elke stap, van het zoeken naar de juiste woning tot het afronden van de aankoop.

Benijófar is meer dan alleen een plek om te wonen; het is een plek waar u kunt genieten van het goede leven. Met zijn strategische ligging, aangenaam klimaat, rijke cultuur en de mogelijkheid om een droomhuis te vinden met de hulp van Casas Palmeras Real Estate, is Benijófar de ideale keuze voor uw volgende woning in Spanje.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website